Komentari na vest

Terzićeva poruka ljudima iz SD Crvena zvezda: Ne zaboravite da nas čeka jubilej

S

Slučajni prolaznik

pre 6 dana

Uložite neki evro u RK i OK. Sa mnogo manje para i uz mnogo manja ulaganja te dve sekcije mogu da donesu mnogo radosti navijačima.
D

Don Vito Corleone'

pre 7 dana

Čoveče ajde malo kao predsednik sportskog društva povedi računa i o drugim klubovima Zvezde. Nije Zvezda samo fudbal i košarka. U nekim sportovima se raspadamo. Sramota je da ŽKK koji ima titulu šampiona Evrope i još 5 polufinala Kupa šampiona, 34 titule i 15 kupova, da ne može ovde da redovno osvaja titule i da ne može da igra značajnu ulogu u EL. Ima sportova gde nismo videli titulu pre Hrista. Daj malo da se pokrenu i drugi sportovi u Zvezdi.
D

Don Vito Corleone'

pre 7 dana

Dopuna, ŽKK ima i još jedno finale Kupa šampiona pored onog finala koje je osvojeno. U rukometu više se i ne sećam kada smo osvojili titulu. U vaterpolu osvojili titulu šampiona Evrope, napravila se neka priča pa se stalo. U odbojci osvojimo neku titulu pa nas opet nema. Jesu to sve sportovi poluamaterski kod nas, ali ajde da i tu nešto napravimo, da se probudimo.
о

ово је више вест

pre 7 dana

за рубрику -"Хроника"
G

GoranBg

pre 7 dana

Samo Pumu Terza nosi u OFK Beograd, mada neće biti pojačanje ni za njih !!!
S

Samo od....

pre 7 dana

.....muke pucaš......
g

gost77

pre 7 dana

Moze da vodi i mitu i mijailovica i ostale slobodno , gospodin sa ZVEZDOM nikad nije imao nista sem profita, fali za jos jedan stan u kuli. Pogledajte samo njegove izjave dok je bio u ofk.