"Tomić u društvu pomoćnika Bolića"
"Tomić u društvu pomoćnika Bolića"

Tomić: Idemo na Marakanu da uživamo! I da vidimo koliko smo napredovali

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.04.16. | 20:59

Trener Partizana čestitaso debitantu Milenkoviću, Nenad Milovanović kritikovao igrače što se se „zabavljali“

Tomić u društvu pomoćnika BolićaŠta je tražio Ivan Tomić to je i dobio. Ne samo pobedu, nego i pobedu sa stilom. A povrh svega izvojevanu bez žutih kartona, pa će trener Partizana bitu u mogućnosti da sastavi najboljih 11 za predstojeći večiti derbi sa Crvenom zvezdom.

Protiv Mladosti su predahnuli Darko Brašanac i Marko Jovanović, koga ne na poziciji štopera menjao Nikola Milenković i zavredeo pohvale šefa struke.
Zato (pretnja suspenzijom, op. au) smo malo izmenili tim, ali verujemo u sve ove momke koji su dobili šansu. Bili su na visini zadatka, a posebno čestitam Nikoli Milenkoviću na debiju i želim mu sve najbolje u daljoj karijeri“, rekao je Tomić posle pobede 4:0.

Izabrane vesti

Pohvalio je način na koji je Parni valjak do nje došao.
Odigrali smo dosta dobro. Dobro smo počeli i na vreme poveli, posle čega je sve bilo lakše. Imali smo mnogo intresantnih akcija u napadu, iako mislim da još možemo da poradimo na dinamici kada igramo protiv ekipa koje sa brane u niskoj zoni. Čestitam svakom igraču na trudu i želji da pokažu sve svoje kvalitete“.

Sledeći rival koji stoji pred crno-belima je Crvena zvezda, naredne subote na Marakani.
Želimo da pobedimo, da se nadigravamo i uživamo u derbiju. To je svetkovina i najveća utakmica u našem fudbalu. Želimo da vidimo koliko smo napredovali od prošle utakmice. Rezultati Zvezde nas ne zanimaju mnogo, gledamo na nas“, podvukao je Ivan Tomić.

Nenad MilovanovićNjegov kolega na klupi Mladosti Nenad Milovanović čestitao je Partizanu na pobedi.
Imali smo peh da je već u petom minutu bio penal, ali smo prvo poluvreme do tog drugog gola Partizana odigrali korektno u polju. Naš prvi problem je što nam se sva priča završava na 16 metara, a drugi je pristup. Ne možeš da dođeš u Beograd da se zabavljaš i da dva puta šutneš na gol i očekuješ dobar rezultat“, predočio je Milovanović.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNenad MilovanovićMladost LučaniIvan Tomić151. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara