""
""

Tomić: Kosovićev gol atraktivniji od Okazakijevog! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.03.16. | 14:56

Trener Partizana kaže da se u Srbij ne igra baš loš fudbal. Naprotiv...

Kako Nebojša Kosović, tako i Šinđi Okazaki. Samo što gol Partizanovog veziste nije imao ko da vidi uživo, s obzirom da je stadion u Humskoj 1 u subotu po podne bio zaključan, dok je pogodak Lesterovog napadača tema dana u fudbalskim krugovima širom sveta. Zajedničko im je da su  postignuti na identično atraktivan način - makazicama - mada crno-beli smatraju da je onaj protiv Voždovca lepši.

Pred duel Partizana i Spartaka u polufinalu Kupa Srbije, novinari su na konferenciji za medije upitali trenera Parnog valjka Ivana Tomića da li je, možda, Japanac, gledao kako to radi Kosović, pa je od njega prepisao recept za tri boda u sudaru sa Njukaslom.
„O golu Lestera i Okazakija, koji jeste atraktivan, pričaće se danima, ali on nije ni približno atraktrivan kao gol Nebojše Kosovića“, stav je Ivana Tomića.

Izabrane vesti

Mladi stručnjak je pojasnio:
Mislim da naš fudbal nije baš na tako niskom nivou, nego infrastruktura utiče da kvalitet partija ne bude uvek najviši“.

Uz pohvale kolegama Milanu Rastavcu (Radnički iz Niša) i Bratislavu Živkoviću (Voždovac) na otvorenoj igri protiv Partizana, šef struke crno-belih je odao priznanje i trenerima drugih timova u Superligi, kao i Prvoj ligi, pa čak i u trećeligaškom rangu, koji gaje ofanzivan stil igre.
Vraća se srpski fudbal korenima, talentu i smislu za igru. Sama igra je na visokom nivuo, ali moraju i drughe stvari da se podignu“, ocenio je Ivan Tomić.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!


tagovi

SuperligaSrbijaŠinji OkazakiFK PartizanNebojša KosovićIvan TomićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara