"Humska čeka pojačanja"
"Humska čeka pojačanja"

Tomić tvrdi: Rumuni ne dolaze! Vraća se Petrović

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.01.16. | 10:20

Zanimljivo u Humskoj 1

Humska čeka pojačanjaNema ništa od dolaska Denisa Alibeka i Konstantina Budeskua u Partizan! Iako su rumunski mediji u subotu ispalili bombu u pravcu Beograda, tvrdnjom da su najbolji igrači Astre Đurđu na meti crno-belih, šef stručnog štaba kluba iz Humske 1 Ivan Tomić energično uverava da od tog posla nema ništa i da dvojica fudbalera neće pojačati Parni valjak.
Nije istina da pokušavamo da dovedemo te igrače“, jednom rečenicom, u ovom slučaju efektnom, Tomić je za Sportski žurnal demantovao navode sajta Prosport.

S druge strane, Sport tvrdi da će na insistiranje upravo Ivana Tomića u igrački kadar Partizana biti vraćen Ivan Petrović. Nekadašnji vezista kragujevačkog Radničkog, koji je na Topčidersko brdo stigao pre godinu i po dana i zasad odigrao samo jedan meč za crno-bele, dobiće drugu šansu da pokaže šta zna. Njega je uprava kluba suspendovala letos, posle odbijanja da ode na pozajmicu u Borac, te od 1. septembra trenira individualno, ali će se to promeniti od starta zimskih priprema i Petrović će biti vraćen u ekipu.

Izabrane vesti

Ivan Petrović (u dresu Radničkog) u duelu sa Sašom IlićemStatus Predraga Luke, takođe kažnjenog zbog odbijanja da ode na pozajmicu u Novi Pazar, zasad, nije poznat.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016SuperligaSrbijaFK PartizanKonstantin BudeskuIvan TomićIvan PetrovićDenis Alibek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara