Tomića pred Limož muče povrede, prehlade...

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.01.19. | 14:35

Ne zna se ko će igrati na startu TOP 16 faze

Vreme slavlja je prošlo, Crvenu zvezdu već drugog dana 2019. godine čeka naredni izazov - Limož u Beogradu na startu TOP 16 faze Evrokupa

Pred prvi veliki meč u novoj godini Milana Tomića muče problemi njegovih igrača sa povredama i prehladama. Podsetimo, nedavni derbi protiv Budućnosti nisu igrali Mohamed Faje i Aleksa Radanov zbog povreda, dok je rovit i dalje Ognjen Dobrić.
"Početak TOP 16 faze igramo protiv ekipe koja je u dobrom momentu, u seriji su od 6 pobeda, 4 u prvenstvu i  dve u Evrokupu nakon promene trenera. Igraju brzo sa puno kontri, atletski su jaki i izuzetno visoki kao ekipa na svim pozicijama. Zato moramo da odigramo dobru utakmicu u dobrom ritmu. Protiv Budućnosti smo igrali bez nekoliko igrača koji su bili bolesni, roviti ili povređeni. Videćemo na koga pred ovaj meč mogu da računam", rekao je Tomić u najavi utakmice. 

Izabrane vesti

Svoje mišljenje izneo je i kapiten Branko Lazić.
"Teška grupa u Top 16 fazi i svakako nijedna utakmica neće biti laka. Igrali smo već sa francuskim ekipama. U pitanju je jedna dobra atletska ekipa i sigurno da će želeti da pokažu da nisu slučajno u Top 16 fazi. Ipak, mi želimo da pred našim navijačima odigramo još jednu dobru utakmicu i startujemo Top 16 fazu sa dobrim rezultatom".

Susret sa Limožom na programu je u sredu od 20 časova, s direktnim prenosom na televiziji Sportklub.

Foto: Star Sport

 


tagovi

Stratos PerperogluDejan DavidovacBranko LazićMilan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara