""
""

Tompson posle još jednog bolnog poraza: Sra... se dešavaju

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.11.15. | 08:02

"Moramo da okrenemo list i počnemo da razmišljamo o Strazburu. Takođe moramo da započnemo niz pobeda u ABA ligi"

Košarkaši Crvene zvezde imali su u šakama osmu pobedu u Jadranskoj ligi i Igokeu na devet poena rastojanja u samom finišu treće deonice. Ali, usled velikog pada crveno-beli dozvolili su protivniku da se potpuno podigne i na krilima trilinga Ćapin - Komatina - Radivojević dođe do velikog brejka u Pioniru i pobede koja je ponovo uzdrmala klub sa Malog Kalemegdana. 
"Bolan poraz za nas, pogotovo zato što smo isti doživeli na našem terenu. Ali, jedino što može da se kaže u ovom trenutku jeste - sra... se dešavaju. Moramo da okrenemo list i počnemo da razmišljamo o Strazburu. Takođe moramo da započnemo niz pobeda u ABA ligi. Ako se sećate ista situacija dogodila se i posle Strazbura, u Beogradu. Posle te pobede izgubili smo od Olimpije u Pioniru... Svi znaju da moramo da ostanemo pozitivni i da moramo da nastavimo da razmišljamo pozitivno kako bismo nastavili da napredujemo. Tim je na prvom mestu, moramo da pobeđujemo", rekao je Rajan Tompson posle utakmice. 

Izabrane vesti

ČOVIĆ DRŽAO SASTANAK SA RADONJIĆEM, IGRAČE TEK ČEKA RAZGOVOR!

Uprkos dobrom početku utakmice, te rezultatu 18:4, Crvena zvezda je u nastavku utakmice inicijativu prepustila protivniku na drugoj polovini terena, što je uzrokovalo da dobije drugu, treću i poslednju deonicu. U četvrtom kvartalu tim Željka Lukajića postigao je čak 29 poena, a Tompson razlog ovakvog raspleta vidi u lošoj odbrani. 
"Mislim da je problem bio u odbrani. Nismo odradili defanzivne zadatke kako treba, a to je bila važna stavka za kompletan tim - da u što više navrata zaustavimo protivnika. Ali, nismo uspeli to da učinimo", objasnio je strelac devet poena protiv Igokee. 

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Rajan TompsonJadranska ligaIgokeaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara