"Alfa Kaba"
"Alfa Kaba"

Toni Parker pazario u Megi

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.07.17. | 13:11

"Izuzetno smo zadovoljni što smo doveli Alfa Kabu, mladog ali već produktivnog i obećavajućeg igrača koji je deo našeg duguročnog projekta", izjavio je čuveni as, ujedno i vlasnik Asvela

Alfa KabaAlfa Kaba, doskorašnji centar Mega Bemaksa prešao je u redove Asvela. Francuski as tako se vratio u domovinu i to u klub koji je u vlasništvu neprevaziđenog plejmejkera San Antonio Spursa i Trikolora, Tonija Parkera.

Inače, 21-godišnji Kaba stigao je u klub iz Sremske Mitrovice koji je u vlasništvu poznatog sportskog, pre svega košarkaškog menadžera, Miodraga Ražnatović još 2015. i ostavio dubok trag. U prošloj sezoni je odigrao 51 utakmicu u Jadranskoj i Ligi šampiona postigavši prosečno 10,5 poena uz čak 8,3 uhvaćene lopte.

Izabrane vesti

"Izuzetno smo zadovoljni što smo doveli Alfa Kabu, mladog ali već produktivnog i obećavajućeg igrača koji je deo našeg duguročnog projekta. On će ujedno biti i naše poslednje pojačanje za predstojeću sezonu u kojoj nam je cilj osvajanje francuskog prvenstva i Evrokupa", izjavio je Toni Parker.

Alfa Kaba, je deo projekta OI Francuske za predstojeće Igre koje se održavaju 2020. u Tokiju. Francuski centra je visok 208 cm i težak 103 kg, a 2016. je se megom osvojo Kup Radivoja Koraća.

(foto: MNpress)


tagovi

Toni ParkerSrbijaMiško RažnatovićKK AsvelJadranska ligaFrancuskaEvrokupAlfa Kaba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara