""
""

Tores napušta Atletiko: U redu stoje Borusija, Roma, Selta i Sevilja

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.06.16. | 22:34

Madriđani odredili cenu od 15.000.000 evra

Prvi igrač na koji napušta Atletiko Madrida ovog leta je mladi vezista Oliver Tores. Momak koji je ponikao u Atletiku i imao sjajnu epizodu na kaljenu u Portu nije uspeo da se izbori za minutažu u jakoj konkurenciji i Simeone mu neće stajati na putu da karijeru izgradi na nekom drugom mestu.

Izabrane vesti

Prema pisanju španskih medija, Atletiko je stavio Toresa na transfer listu i odredio cenu od 15.000.00 evra za 21-godišnjeg vezistu. Simeone je dugo vagao šta da radi sa Toresom ali je rešio da je razlaz najbolja stvar za obe strane. Madriđani veruju da će lako naći kupca za mladog Španca uprkos činjenici da je šansu dobijao na kašičicu i uglavnom ulazio sa klupe u drugom poluvremenu.

Tores je već zapao za oko nekim klubovima, a kao kandidati za njegovo dovođenje se najviše pominju Sevilja, Selta, Borusija Dortmund i Roma. Nemci i Italijani mogu sebi da priušte Toresa dok su Sevilja i Selta više za opciju sa pozajmicom. Borusija se i u prethodnim prelaznim rokovima dovodila u vezu Toresom, tako da Milioneri važe za favorita u trci za njegovu kupovinu.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaSeviljaSerija ASeltaRomaPrimeraOliver ToresNemackaletnji prelazni rok 2016ItalijaEvropaBorusija DortmundAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara