"Lebron uništava koš Atlante"
"Lebron uništava koš Atlante"

Tornado Džejms i tajfun Smit protutnjali Atlantom! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.05.15. | 08:35

Demare Kerol doživeo povredu kolena, Pero Antić na terenu proveo skoro deset minuta i za to vreme upisao tri skoka, Kavsi uzeli brejk...

Lebron uništava koš Atlante

Kavsi lete visoko i ne planiraju da se zaustave! Košarkaši Klivlenda poveli su sa 1:0 u finalnoj seriji Istočne konferencije, pošto su na gostovanju Atlanti prikazali igru šampionskog kvaliteta i slavili s rezultatom 97:89 (20:26, 31:25, 23:16, 23:22).

Izabrane vesti

Vođeni strašnom igrom Lebrona Džejmsa i Džej Ar Smita, koji su zajedno ubacili 59 poena, Kavsi nisu imali milosti prema najboljoj ekipi Istoka iz ligaškog dela sezone, došli su do prve pobede u seriji sasvim zasluženo i Atlanti zadali glavobolju od koje će brzo morati da se oporavi. Hoksi su samo zahvaljujući tandemu Tig - Horford držali rezultatski priključak sve do početka treće četvrtine. Ali kada su Kavalirsi rešili da dodaju gas i pregaze Filips Arenu, a Smit počeo da rešeta sa distance, pomoći nije bilo. Na kraju, tim iz Džordžije je osim poraza dobio još jedan razlog za brigu - povredu Demarea Kerola, koji je sa ogromnim bolovima napustio parket nakon što mu je „propala“ noga...

Na terenu, priča je izgledala ovako - Kralj Džejms je sa 31 poenom, osam skokova i šest asistencija unosio ogroman nemir u redove Hoksa, ali je Smit bio taj koji je samopouzdanje Kavsa doveo do tačke usijanja. Sa osam ubačenih trojki i ukupno 28 poena Smit je bio kugla prikačena za kran, koja je razbijala konstrukciju Atlante sve do temelja. 

Imala je Atlanta priliku da na startu drugog poluvremena slomi ekipu Dejvida Blata i krene u pobednički juriš, međutim, Kavsi su roster suzili na osam imena i šest strelaca, što je bilo dovoljno za pobedu. Veliku podršku Smitu i Džejmsu pružio je trio Tompson - Irving - Mozgov, koji je odradio sav „prljav“ posao i iz drugog plana ubacio 34 poena. 

Kod Atlante Tig je postigao 27, a Horford 16 koševa. Milsap je na kraju ubacio 13 poena. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Pol MilsapNBA ligaLebron DžejmsDžej Ar SmitAtlanta Hoks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara