Toronto juri rekord franšize!

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.03.18. | 13:38

Naredna prepreka je Atlanta, fenjeraš Istočne konferencije

Promenljivu formu Bostona, odnosno nedovoljnu neuigranost renoviranog Klivlenda, obilato je naplatio Toronto koji je posle 12 pobeda na 13 poslednjih utakmica preuzeo čelnu poziciju na Istoku. U slučaju da nastave sa nemilosrdnim partijama i do kraja ligaškog dela dozvole sebi još tri poraza, Demar Derozan i drugovi će prvi put u istoriji franšize stići do 60 pobeda u sezoni!

Očigledno da povreda O Džija Anunobija nije poremetila Reptorse pred poslednji kvartal uoči plej-ofa.
"Malo je onih kojima se ukazuje prilika da imaju 60 pobeda. Ali, moramo da dokažemo zašto smo došli u tu situaciju. Dakle, samo bi trebalo nastaviti sa radom i verujemo da ćemo uspeti", rekao je Derozan, a prenosi Fox.

Izabrane vesti

Toronto je sa 26 pobeda i pet poraza u Er Kanada Centru najjači domaćin u NBA, pa je jasno da se poslednjeplasiranoj Atlanti ne piše dobro u noći između utorka i srede. Poklekli su Hoksi na četiri minula duela na strani, a sa skorom 5-25 nalaze se na začelju i kada se radi o gostujućim mečevima. Što se ovosezonskih međusobnih okršaja tiče, Torontu su pripala sva tri i ni na jednom nije bilo uzbuđenja. Na prvom je bilo čak 34 razlike (78:112), na drugom 13 (111:98), a na trećem i jedinom odigranom u ovoj godini 15 (93:108).

Fenjeraš Istočne konferencije je pružio snažan otpor Golden Stejtu pre nekoliko dana, ali je poražen u svojoj Filips Areni (109:114), da bi mu se "vratilo" protiv Finiksa, kada je dalekometnih hicem Torijana Princa u poslednjim sekundama stigao do pobede bez ponajboljeg igrača Kenta Bazemora.

Foto: Action Images


tagovi

Atlanta HoksToronto

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara