""
""

Totalni opoziv sa Stamforda - mali, vraćaj se kući

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.01.17. | 13:20

Sjajni Nejtan Ake posle samo šest meseci vraćen sa pozajmice u Bornmutu

Juče je Antonio Konte nagovestio, a danas i konkretno uradio - opozvao pozajmicu mladog defanzivca Nejtana Akea u Bornmutu.

Izabrane vesti

Trešnjice su na svom sajtu objavile da se fudbaler, koji je eksplodirao tokom jeseni, vraća u Čelsi koji je iskoristio klauzulu u ugovoru i skratio mu pozajmicu šest meseci pre njegovog isteka. Ake je u dresu Bornmuta odigrao 12 utakmica u svim takmičenjima i postigao tri gola, od kojih je najpoznatiji verovatno onaj kojim su Trešnjice srušile Liverpul u decembru.

Od mladog 21-godišnjeg fudbalera očekuje se da odmah uskoči u prvi tim Plavaca i bude dobra konkurencija za sada nepriksonovenim Aspilikueti, Davidu Luizu i Kejhilu.

Da ga Italijan izuzetno ceni bilo je jasno i juče kada je o Akeu govorio biranim rečima.
„Nejtan je odličan igrač i dobro igra u Bornmutu. Iskreno, razmišljam šta da radim, ocenjujem ga i razmatram situaciju. Bio bi interesantno pojačanje za nas“, rekao je Konte na konferenciji za medije pred meč sa Piterboroom u FA kupu.

Sve informacije sa transfer pijace pogledajte u našem dnevnom blogu posvećenom dešavanjima na tržištu, ili klikom na tag ZIMSKI PRELAZNI ROK 2017

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiPremijer ligaNejtan AkeEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara