Totalni raspad u Olimpijakosu, Marinakis bljuje vatru: Gubite se, ne zaslužujete da vam dam ni toalet papir!

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.05.18. | 17:36

Gazda grčkog velikana besan na igrače i trenere

Olimpijakos iz Pireja je najgoru sezonu u poslednje 22 godine završio u nedelju ubedljivom porazom na gostovanju Janjini (3:0), a gazda crveno-belih, Evangelos Marinakis pobesneo je posle te utakmice.

Kontroverzni biznismen nije baš birao rečima kojima se obratio igračima i stručnom štabu koji su ove sezone ostali bez oba domaća trofeja.
“Ne pada mi na pamet da vam kažem da ćemo probati da vas zadržimo. Jer vi ne zaslužujete da nosite dres Olimpijakosa. Umesto da vam poželim srećan i lep odmor, mogu samo da vam kažem - gubite se! I to se odnosi na sve vas, igrače i trenere. Ne zaslužejete da vam damo ni toalet papir na treninzima. Ali, ja sam krivim, jer sam vam dao velike plate”, grmeo je Marinakis, a prenosi grčka Gazeta.

Izabrane vesti

Gazda Olimpijakosa je napravio i spisak igrača za koje svakako želi da odu iz Pireja, a na njemu se nalazi i srpski napadač Uroš Đurđević koji bi mogao posle samo godinu dana da se vrati u Partizan.

Dalje, Belgijanac Kevin Miraljas se već vratio u Everton koji ga je poslao na pozajmicu. Na izlaznim vratima se nalaze i kolumbijski napadač Filipe Pardo koji je prethodnih šest meseci bio na pozajmicu u Nantu.

Na Marinakosovom spisku za “odstrel” su i španski štoper Alberto Botija, kao i belgijski defanzivac Bjorn Engels koji je stigao prošlog leta sa Besnikom Hasijem koji je sredinom sezone dobio otkaz. Novi klub moraće da potraži i portugalski napadač Seba, kao i desni bek sa norveškim pasošem Omar Elabdulaui.

To, međutim, nije konačan zbir imena, jer bi Olimpijakos vrlo lako mogao da proda i nemačkog internacionalca Marka Marina.

Ostaje da se vidi kako će se odvijati letnji prelazni rok u Pireju, već sada je jasno da će biti veoma interesantno, kao i da će Olimpijakos izgledati potpuno drugačije nego ove sezone.

Foto: Shutterstock


tagovi

Evangelos Marinakis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara