""
""

Totenhem ponudio 45.000.000 evra Šalkeu i traži 38.000.000 od Volfzburga!

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.08.16. | 23:58

Pevci poslali strašnu ponudu za supertalentovanog vezistu kluba iz Gelzenkirhena, a od njihovog rivala u Bundesligi traže ozbiljnu svotu novca za svog napadača

Totenhem nije pucao rafalom tokom prelaznog roka, ali je izgleda onu najvažniju municiju sačuvao za poslednji dan prelaznog roka. A namere im je otkrio nemački Bild, koji piše da su su Pevci zvanično punudili 45.000.000 evra Šalkeu za supertalentovanog vezistu Maksimilijana Mejera, a sa druge strane od Volfzburga traže čak 38.000.000 evra za korejskog napadača Sona Heung-Mina. Ipak, Vukovi su do sada bili spremni da izdvoje samo 30.000.000 evropskih novčanica, ali im vreme ističe...

Izabrane vesti

Klub iz Londona do sada je potrošio 47.500.000 evra na Vinsenta Jansena, Viktora Vanjamu i Žorža- Kevina Nkudua, ali je jasno da kompletan budžet nije premašen.

Mejer bi bio osveženje za i onako mlad sastav Marusija Poketina, koji bi njegovim dolaskom dodatno dobio na svežini i hitrini. Iako ima svega 20 godina, mladi vezista je već tri sezone prvotimac kluba sa Feltins Arene, a odigrao je ukupno 125 mečeva u svim takmičenjima i postigao 19 golova.

Što se tiče Sona, i za njega je najbolje da ovog leta promeni sredinu, jer će mu biti izuzetno teško da pronađe svoje mesto u timu. Ipak, pitanje je da li će uprava Volfzburga biti spremna da ispuni zahtev kluba sa Vajt Hart Lejna, kojem bi taj novac omogućio da se ozbiljno razmaše poslednjeg dana prelaznog roka.

(FOTO: Action images)


tagovi

VolfzburgHjong-Min SonPremijer ligaMaks MajerEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara