""
""

Totenhem postavio jasne ciljeve: Junajtedu poručeno da Kejn nije na prodaju i potpisuje napadač Liona!

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.08.15. | 09:31

Klinton N'Žije postaje novo pojačanje Pevaca

Totenhem nema nameru da proda Harija Kejna. To je stav sa kojim je rukovodstvo Pevaca ušlo u prelazni rok, a istu stvar čuo je i potpredsednik Mančester junajteda Ed Vudvard nakon zvaničnog sastanka sa kontroverznim vlasnikom londonskog kluba Danijelom Levijem.

Izabrane vesti

Đavoli i dalje neumorno tragaju za centarforom koji bi mogao klub da podigne na jedan novi stepenik, a Luju van Galu posebno se dopao najbolji strelac Totenhema, koji je prošle sezone postigao 31 pogodak u svim takmičenjima. Činjenica da je Kejn u možda i najtežoj ligi na svetu napravio veliki iskorak u prethodnoj kampanji govori da reprezentativcu Engleske ne bi bio potreban period adaptacije, ali Junajted će morati da se okrene Evropi i kupovi napadača na nekoj drugoj adresi.

Ujedno, raščišćava se magla u londonskom klubu, bar kada su u pitanju rotacije u navali. Emanuel Adebajor i Roberto Soldado napuštaju Vajt Hart Lejn u najskorijem periodu, a vrlo brzo biće završen transfer i prve zamene – Klintona N'Žijea iz Liona.

Totenhem će Lavovima platiti blizu 15.000.000 evra, a dolazak Matjea Valbuene iz moskovskog Dinama mogao bi dodatno da ubrza proces odlaska mladog kamerunskog internacionalca. 

N'Žije je u prethodnoj sezoni uknjižio osam pogodak u 33 utakmice.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaprelazni rok 2015Olimpik LionLiga 1Klinton N'ŽijeHari KejnFrancuskaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara