U dresu Barnlija
U dresu Barnlija

Totenhem prihvatio: N'Kudu u Majncu

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.08.18. | 19:37

Doduše, sam igrač još nije prihvatio

Sportski direktor Majnca Roven Šreder u ofanzivi. Ovog leta na Opel Arenu stizali su igrači iz Atletika, Liona, Espanjola, a sada bi mogao i jedan iz Totenhema. Pevci su prihvatili ponudu nemačkog kluba da na jednogodišnju pozajmicu udome Žorž Kevina N'Kudua.

Vest donosi Skaj, uz ogradu doduše, jer sam igrač nije još rekao definitivno da, pošto ima i ponude iz Francuske. Takođe, Totenhem bi možda Majncu dozvolio da uzme i opciju da na kraju sezone otkupi N'Kuduov ugovor, ali se o ceni još pregovara. Međutim, najveći problem je N'Kudu, koji se nada da bi u poslednjih 16 dana prelaznog roka možda mogao da izdejstvuje i bolji klub za sledeću sezonu. U Londonu se svakako neće naigrati u Sonovoj konkurenciji.

Izabrane vesti

Podsetimo, N'Kudu je u Totenhem stigao iz Marselja 2016. godine za 11.000.000 funti, ali je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmicu u Barnliju. Ni tamo se nije naigrao, pa je ovog leta bio na transfer listi s tim da nije našao klub pre kraja prelaznog roka u Premijer ligi.

U Majncu bi svakako imao više prostora. Šreder je ovog leta imao solidan budžet za pojačanja s obzirom da je samo od prodaje štopera Abdua Dijaloa Borusiji Dortmund uzeo 28.000.000 evra, a sve skupa 53.800.000. Kao i obično, opredelio se da novac reinvestira u mlađe snage, pa je za 8.000.000 evra iz Liona doveo napadača Žan Filipa Matetu (21), iz Atletika za 7.500.000 vezistu Pjera Kundea (22), iz Meca za 6.000.000 štopera Musu Nijakatea (22) ,iz Espanjola na pozajmicu levog beka Arona Martina...

Mlad tim, put talenta.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Žorž Nkudu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara