""
""

Totijevo slavlje umalo preraslo u Rominu katastrofu: Lazović držao sudbinu Vučice u svojim rukama (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.05.17. | 19:59

Srpski internacionalac namestio i postigao pogodak, ali i pogodio stativu za potpuni preokret. Ipak, Dijego Peroti u 90. minutu doneo tri velika boda Rimljanima - 3:2

Umesto potpunog slavlja, velika drama! Oproštaj Frančeska Totija od dresa Rome umalo je prerastao u pravu katastrofu za klub iz Večnog grada, koji je tek u 90. minutu golom Dijega Perotija srušio Đenovu na Olimpiku u doneo Rimljanima direktan plasman u Ligu šampiona – 3:2 (1:1).

Izabrane vesti

U kvalifikacije za elitno takmičenje će Napoli, kojem pobeda nad Sampdorijom (4:2) na kraju ipak nije ništa značila.

Rominu sudbinu ove večeri u glavnom gradu Italije u potpunosti je držao srpski internacionalac Darko Lazović, koji je namestio vodeći gol Pelegriju u tećem minutu, postigao izjednačujući pogodak u 79, a onda u 82. minutu pogodio stativu domaćeg gola. Bivši igrač Crvene zvezde je tada kao uragan pobegao odbrani Rome, lobovao Ščensnog, ali je lopta umesto u golu Vučice završila na stativi.

Roma je tada, baš kao i tokom većeg dela meča igrala bez mnogo organizacije u svojoj igri. To je donekle popravio Toti, koji se na terenu našao u 54. minutu i počeo da razigrava ostatak tima, ali se sve zakomplikovalo posle Lazovićevog gola.

Ipak, bila bi prava katastrofa da se jedan ovakav dan u Rimu pamti po takvom rezultatu, pa su "bogovi" pogledali u Večni grad, a Roma zahvaljujući snalažljivom Perotiju stigla do velika tri boda.

Što se tiče Darka Lazovića, on je pokazao zbog čega se za njegove usluge interesuje Lacio, s tim što će Rimljani morati da požure sa njegovom kupovinom, pošto će lista zainteresovanih klubova sada biti još duža.

Napoli je rutinski stigao do slavlja na Luiđi Ferarisu, rano ekspresno poveo sa 3:0, pa mu je posle bilo lakše da overi tri boda i treće mesto na tabeli.

SERIJA A, 38. kolo:

Subota
Atalanta - Kjevo 1:0 (0:0)
/Gomez 52/

Bolonja - Juventus 1:2 (0:0)
/Tajder 52 - Dibala 70, Kin 90+4/

Nedelja
Kaljari - Milan
/Pedro 17 - Lapadula 72pen/

Roma - Đenova 3:2 (1:1)
/Džeko 10, De Rosi 74, Peroti 90 - Pelegri 3, Lazović 79/

Sampdorija  - Napoli 2:4 (0:2)
/Kvaljarela 51, Alvarez 90 - Mertens 36, Insinje 42, Hamšik 49, Kaljehon 65/

20.45 Krotone - Lacio
20.45 Fjorentina - Peskara
20.45 Inter - Udineze
20.45 Palermo - Empoli
20.45 Torino - Sasuolo

(FOTO: Action images)


tagovi

Dijego PerotiĐenovaEvropaFrančesko TotiItalijaNapoliRomaSampdorijaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara