""
""

TRANSFERI: Majorka dovela Hatona, Pogatec u Vest Hemu

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.01.13. | 23:01

Dvojica iskusnih defanzivaca promenile ne samo klubove već i lige i države i do kraja sezone će igrati kao pozajmljeni igrači

 

Izabrane vesti

Desni bek Aston Vile i škotski reprezentativac Alan Haton do kraja sezone igraće na pozajmici u redovima španske Majorke. Haton ima 28 godina, a u prvom delu sezone takođe je bio na pozajmici u engleskom drugoligašu Notingem Forestu.

Prema dogovoru Aston Vile i Majorke, španski klub će na kraju sezone imati pravo prvenstva pri eventualnom otkupu Hatonovog ugovora. U dosadašnjoj karijeri ovaj fudbaler je još igrao za londonski Totenhem, Sanderlend i Glazgov Rendžerse.

I defanzivac nemačkog Volfsburga, Emanuel Pogatec će ostatak sezone provesti na pozajmici. Austrijanac je prešao u Vest Hem.
"Drago mi je što sam došao ovde i uzbuđen sam zbog šanse da zaigram u Vest Hemu. Verujem da ću pomoći klubu da napravi što bolje rezultate", kazao je 30-godišnji Pogatec za sajt londonskog kluba.

Ovaj transfer za njega predstavlja povratak u Premijer ligu, pošto je od 2005. do 2010. godine već igrao za Midlsbro. Pogatec je reprezentativac Austrije za koju je do sada odigrao 52 utakmice i postigao dva gola.

(FOTO: Action images)


tagovi

Alan HatonAston VilaEmanuel PogatecEngleskaEvropaMajorkaNemackaNotingem ForestPremijer ligaPrimeraŠpanijaVolfzburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara