"Vilotić"
"Vilotić"

Trener Grashopersa: Milan Vilotić je nezamenljiv

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.04.13. | 12:27

Skakavci su prošle godine jurili opstanak u švajcarskoj Super ligi, a ove sezone je u vrhu šampionata i bori se za titulu prvaka


VilotićJedan od najzaslužnijih za dobre rezultate Skakavaca je svakako i Milan Vilotić. On je komandant odbrane koja u jednom trenutku nije primila gol u prvenstvu čak tri meseca.  Nedavno je srpski štoper propustio meč protiv Jang Bojsa zbog parnih kartona i njegovo odsustvo se značajno osetilo u odbrani. Već na narednom duelu kada se vratio u postavu zajedno sa Danijelom Pavlovićem i Škelzenom Gašijem, trener Uli Forte je naglasio koliki značaj on ima u igri.
“Njihova odsustva su nas dosta pogodila. To su sve individualno jaki igrači koje ne možete lako i tek tako da zamenite”, rekao je Forte za „Bazler Cajtung“.

A onda se nadovezao u intervjuu za „Blik“.
“Svi moraju da se bore za mesto u timu, samo četiri igrača imaju zagarantovano mesto, a to su Vilotić, Salatić, Grihting i Burki”, rekao je Forte.

Posle 25 kola, Grashopers je drugoplasirani na tabeli šampionata Švajcarske i zaostaje za liderom Bazelom tri boda. U narednom kolu, ove subote, Skakavci gostuju Cirihu u gradskom derbiju.

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

EvropaGrashoperMilan VilotićŠvajcarska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara