"Sofo"
"Sofo"

Trener PAOK-a: Skorcanitis nam je promenio filozofiju

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.11.15. | 14:21

"Problem je saradnja sa Markovićem", kaže Soulis Markopulos

SofoSofoklis Skorcanitis nije bio dovoljno dobar za Zvezdu. Sada je na kratkoročnom ugovoru u PAOK-u i jedan je od najboljih igrača tima. Na meču protiv Kolosa on je za više od 30 minuta na parketu bio najefikasniji u redovima crno-belih sa 17 ubačenih poena uz šut iz igre 6/13. Tome dodao i šest skokova, odnosno tri asistencije i dve ukradene lopte. Trener solunskog tima ne krije zadovoljstvo, ali izražava brigu zbog ovog centra.
"Sa dolaskom Sofoklisa kompletno smo promenili filozofiju. Način igre. To je veliki problem. Na primer, zbog saradnje sa Nikolom Markovićem. Moramo da šaljemo pasove non-stop. Ipak, kada se podvuče crta, jako je dobro što je došao, ali je potrebno vreme da se uigra", kaže Markopulos.

Sofo je od dolaska u PAOK odigrao tri meča i prosečno je postizao 12,3 poena po meču. Takođe, kada se gleda indeks korisnosti, on je četvrti najkorisniji igrač ekipe.

Izabrane vesti

Crno-beli se sada plaše da neće moći da produže ugovor sa ovim centrom i želja im je da ga zadrže na duže vreme i da na njemu baziraju igru.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: MN press)


tagovi

Sofoklis SkorcanitisKK PAOKGrčkaEvropaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara