Trener Sparsa: Protiv najboljih bez dvojice standardnih igrača

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.12.18. | 15:58

"Nadam se da ćemo pružiti dostojan otpor", dodaje Marko Trbić uoči okršaja sa Primorskom

Četiri utakmice u ABA 2 ligi za kraj 2018. godine. Koplja ukrštaju direktni konkurenti za plasman u elitni rang (Primorska i Spars Sarajevo), davljenika (Vršac i Helios), ispodprosečnih drugoligaša (Zrinjski i Rogaška) i timova koji jure poslednji voz za Fajnal for (Split i Dinamik). 

Nema sumnje da je Primorska istakla najozbiljniju kandidaturu za mesto u ABA ligi, ali će posle neuspeha protiv Sutjeske, prvog na na regionalnoj sceni, morati da ostane stoprocentna u Kopru kako ne bi ugrozio lidersku poziciju, budući da je skopski MZT na samo dve pobede deficita.
"Igramo protiv najboljeg tima u ligi i to je za nas utakmica u kojoj ne možemo puno da izgubimo. Cilj nam je da odigramo najbolje što možemo u ovom trenutku i da damo priliku svim igračima, posebno jer ćemo igrati bez dva standardna igrača koja su povređena. Nadam se da ćemo pružiti dostojan otpor i utakmicu držati u neizvesnosnosti do samog kraja", rekao je trener Sparsa Marko Trbić.

Izabrane vesti

Sličnog je mišljenja i nekadašnji prvotimac Partizana, sada krilo  Sarajlija Adin Vrabac.
"Ne razmišljamo previše o protivniku, više smo koncentrisani na našu igru. Mislim da idemo tamo rasterećeni, bez velikog pritiska od rezultata, trebalo bi da igramo opušteno i na kraju u situaciji da ostvarimo pobedu", poručio je Vrabac.

ABA 2 LIGA - 13. KOLO

Četvrtak
18.00: (1,10) Primorska (23,0) Spars (7,50)
18.00: (2,55) Vršac (14,5) Helios (1,60)
18.00: (1,45) Zrinjski (15,0) Rogaška (3,05)
19.00: (1,17) Split (20,0) Dinamik (5,50)

* Kvote su podložne promenama

Foto: ABA 2 LIGA

 


tagovi

ABA 2 ligaDruga ABA ligasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara