"Rockov"
"Rockov"

Treneri saglasni: Rockov - odličan!

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.08.17. | 21:51

„Niko se ovde fudbala nije naigrao“, rekao Miroslav Đukić posle derbija u Novom Sadu

RockovBojan Ostojić je junak, ali čestitke - i to sa svih strana - posle derbija petog kola Superlige Srbije prima Emil Rockov.

Apsolutno ih je zaslužio golman Vojvodine, pošto je Partizanu branio sve. Skoro sve, jer u 89. minutu nije imao šanse protiv snažnog udarca glavom iskusnog štopera. Pretgodno, krotio je pokušaje Tavambe i Sume i skrenuo pažnju sturke.

Izabrane vesti

ĐukićNajpre Partizanove.
Srećan sam što smo derbi rešili u našu korist. Imali smo nekoliko dobrih prilika, njihov golman je bio odličan, ali na kraju smo zasluženo pobedili. Veoma teška utakmica, protiv teškog protivnika. Vojvodina je tvrda i agresivna ekipa. Ovde se niko nije naigraom niti je lako došao do pobede“, pojasnio je Miroslav Đukić posle gostovanja na Karađorđu, na kome je njegov tim slavio 1:0.

VanićCrno-beli su se izvukli u derbiju, ali partija Emola Rockova ostaje Vojvodini kao potukaz da ima više nego talentovanog golmana.
Partizan je imao inicijativu, naš golman je izvanredno reagovao u dve, tri situacije. U drugom poluvremenu smo bili bolji, uspostavili smo ravnotežu, bili opasniji u nekim trenucima. Partizan je bio opasan iz prekida i to je na kraju uspeo da pretvori u pobedu. Moramo da zaboravimo ovaj poraz i da se okrenemo narednim mečevima“, gleda napred Nenad Vanić, strateg Lala.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Miroslav ĐukićNenad VanićFK PartizanSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara