"BUGI KAZINS, OPRAVDANO BESAN"
"BUGI KAZINS, OPRAVDANO BESAN"

Treneri su rekli svoje, bez Lilarda, Novickog i Kazinsa na Ol-staru

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.01.15. | 09:13

Prvi centar NBA lige, Demarkus Kazins, neće igrati na skupu svih zvezda na Menhetnu...

BUGI KAZINS, OPRAVDANO BESANIzabrane su i rezerve za ovogodišnju Ol-star utakmicu koja će se igrati 15. februara u Medison Skver Gardenu. Treneri svih ekipa su glasali za sedam rezervnih mesta u Ol-star timovima svojih konferencija. Istok će predstavljati Kris Boš, Džimi Batler, Al Horford, Kajri Irving, Pol Milsap, Džef Tig i Dvejn Vejd, dok će na Zapadu klupa izgledati malo je reći zastrašujuće - Lamarkus Oldridž, Tim Dankan, Kevin Durent, Džejms Harden, Kris Pol, Klej Tompson i Rasel Vestbruk.

Kobi Brajant je teško povređen i neće igrati na Ol-staru, a pošto je izabran kao starter, komesar lige, Adam Silver, izabraće njegovu zamenu u startnoj postavi među izmenama, kao i dodati jednog igrača na klupi. Po mnogima je Džejms Harden jedini logičan izbor za startnu petorku, ali vredi sačekati odluku  lidera NBA karavana. Očekuje se takođe da Demijan Lilard bude ta zamena u timu, pošto mladi plejmejker Portlanda vuče svoj tim na putu ka još jednoj odličnoj sezoni a uz to je jedan od najboljih igrača, kada se rešava utakmica, koje je NBA liga videla. Apsolutno je neverovatno da se na Zapadu nije našlo mesta ni za centra Sakramento Kingsa, Demarkusa Kazinsa koji je među peticama ubedljivo najbolji poenter i treći po skokovima u čitavoj ligi. Ima bolju sezonu od Oldridža, i Dankana, ali je ipak presudio loš skor Sakramenta u ovoj situaciji.

Izabrane vesti

S druge strane, istočne, Dvejn Vejd će najverovatnije biti u nemogućnosti da učestvuje na Ol-staru. Već sada legendarni bek Majami Hita ima konstantno problema sa povredama godinama unazad. Kako su ambicije Majamija i ove sezone (možda neosnovano pošto su izgubili najboljeg igrača lige, Lebrona Džejmsa) veoma visoke, Vejd želi da sačuva svoja istrošena kolena, pa će, izvesno je, preskočiti utakmicu u Bruklinu. Njegova zameni bi trebalo da bude Brendon Najt, plej Milvokija, koji je katalizator ovogodišnjeg uspeha Baksa.

Istočna konferencija Zapadna konferencija
Starteri Starteri
Džon Vol (Vašington) Stef Kari (Golden Stejt)
Kajl Lauri (Toronto) Kobi Brajant (LA Lejkers)
Lebron Džejms (Klivlend) Blejk Grifin (LA Klipers)
Karmelo Entoni (Njujork) Entoni Dejvis (Nju Orleans)
Pau Gasol (Čikago) Mark Gasol (Memfis)
Rezerve: Rezerve:
Al Horford (Atlanta) Lamarkus Oldridž (Portland)
Kris Boš (Majami) Tim Dankan (San Antonio)
Pol Milsap (Atlanta) Kevin Durent (Oklahoma)
Džimi Batler (Čikago) Džejms Harden (Hjuston)
Dvejn Vejd (Majami) Kris Pol (LA Klipers)
Džef Tig (Atlanta) Klej Tompson (Golden Stejt)
Kajri Irving (Klivlend) Rasel Vestbruk (Oklahoma)

(FOTO: Action Images)


tagovi

Ol-Star vikendNjujork 2015NBA ligaDemijan LilardDemarkus Kazins

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara