"Ivančević i Dodić"
"Ivančević i Dodić"

Trenerska vrteška u Superligi: Ivančević otišao iz Pazara, Mladen Dodić stiže u Ivanjicu

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.01.16. | 09:12

Kuva na sve strane u srpskim klubovima tokom zimske pauze

Ivančević i DodićNe staje trenerska vrteška u Superligi. Posle Partizana (Ljubinko Drulović - Ivan Tomić), OFK Beograda (Miodrag Radanović - Dragan Radojičić) i Javora (smenjen Aleksandar Janjić) novog šefa struke moraće da potraži i Novi Pazar.

Ruku na srce, sva je prilika da je nova uprava kluba iz grada na Jošanici to i htela da uradi, pa joj je ostavka dosadašnjeg stratega Radmila Ivančevića legla kao „kec na 11“. Iskusni stručnjak povukao se iz Novog Pazara, jer - kako kaže - nije mogao da trpi da mu rukovodioci rade iza leđa.
Danima čitam u štampi „ostajem-ne ostajem“, neskriveno saznajem da rukovodstvo traga za novim trenerom. I da bih ljudima olakšao posao, podneo sam ostavku. Poverenje, očito, ne uživam, a kad je tako red je da se raziđemo civilizovano. Naslednika očekuje težak posao, njemu i klupskim strukturama poželeo bih sve najbolje u nastavku prvenstva“, poverio se Ivančević Sportskom žurnalu.

Izabrane vesti

Radmilo Ivančević je na klupu Novog Pazara seo pre dva i po meseca, zamenivši na njoj Mladena Dodića, međutim, nije uspeo da razmrda tim, jer je do pauze ostvario samo jednu pobedu.
Nisam u bedaku. Naprotiv. Bolje, kako kaže naš narod, dobar razvod nego loš brak. Sigurno ne bih bio zadovoljan u ovakvom Novom Pazaru, s druge strane, dogovor je da u svakom trenutku možemo jednostrano da raskinemo saradnju. Iskoristio sam pravo i prekinuo višednevnu gungulu, upravi omogućio miran odabir novog šefa stručnog štaba“, dodao je Radmilo Ivančević.

Kao potencijalni kandidati za njegovog naslednika slove Milorad Kosanović (još se nije dogovorio sa upravom Borca da li ostaje u Čačku), Gordan Petrić, Simo Krunić, ali i Aleksandar Janjić koji je na Božić, neočekivano, dobio otkaz u Javoru.

A na njegovo mesto u Ivanjici stiže - Mladen Dodić. Tačnije, vraća se u klub koji je trenirao u sezoni 2012/2013. Prema saznajima Žurnala, bivši selektor mlade reprezentacije Srbije dogovorio je posao sa čelnicima kluba koji je neočekivano smenio Aleksandra Janjića i u ponedeljak će izvršiti prozivku na početku priprema za drugi deo prvenstva.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaRadmilo IvančevićNovi PazarMladen DodićJavor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara