TRILOGIJA! Vajlder aktivira klauzulu i traži revanš sa Fjurijem

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.02.20. | 13:06

Amerikanac tvrdi da će treći sudar za WBC tron biti održan do leta

Tek nešto više od 48 časova prošlo je od teškaškog zemljotresa u Las Vegasu, a već je najavljen novi.Naime, sada već bivši WBC prvak Dionte Vajlder je, očekivano odlučio da aktivira klauzulu u ugovoru sa Tajsonom Fjurijem te je već najavio održavanje trećeg dela ove moderne bokserske trilogije.

Izabrane vesti

"Definitivno ćemo aktivirati klauzulu u ugovoru!" potvrdio je za ESPN popularni Bronzani Bombarder koji je u subotu uveče doživeo prvi poraz u profi karijeri, "Radujem se trećem meču sa Fjurijem. Ja sam ratnik i pravi šampion, i tako sam se uvek borio. Definitivno će biti trećeg meča, to je sigurno i to pre leta"

Prema ugovoru bilo ko od dva boksera ima pravo da aktivira pomenutu klauzulu, bez obzira na rezultat drugog meča. Fjuri je na konferencija za štampu pomenuo klauzulu i rekao da očekuje da će je Vajlder iskoristiti, što se i dogodilo. Ali, sada mesto održavanja meča bira šampion, a to je Englez koji će verovatno tražiti da se susret održi pred njegovim navijačima. Po ugovoru, borba bi trebala da bude održana do 18. jula, ali se već pominje mogućnost pomeranja za jesen.

(Foto: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara