""
""

Trinkijeri: Zvezda igra dugo zajedno, a sada žanje rezultate

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.03.17. | 14:37

"Igraćemo na možda najtežem gostovanju u Evroligi", rekao je trener Brose Bamberga, a sa tim se usaglasio i Nikos Zizis

Brose Bamberg se sprema za gostovanje Crvenoj zvezdi u okviru 24. kola Evrolige, a trener tog nemačkog tima Andrea Trinkijeri istakao je pred utakmicu da će se njegova ekipa najviše boriti protiv teške atmosfere i veoma snažne odbrane crveno-belih.
"Zvezda je dobar tim. Ima sjajnu sezonu. Igraju zajedno mnogo godina i sada žanju rezultate. Zvezda igra jako dobru odbranu, tako da moramo da budemo ekstremno efikasni u napadu. Igraćemo na možda najtežem gostovanju u Evroligi. Biće to veoma dobra situacija, veoma dobra prilika da naučimo i suočimo se sa stvarima koje vas jedino mogu napraviti boljim", rekao je Trinkijeri.

MOZZART KVOTE ZA MEČ CRVENA ZVEZDA - BAMBERG

Izabrane vesti

Sve ove reči maltene ponovio je i jedan od najvažnijih igrača Brosea Nikos Zizis koji je rekao da Zvezda pravi sjajne stvari ove sezone, ali da se tim iz Bamberga neće predati.
"To je jedno od najtežih gostovanja u Evropi. Njihova odbrana i ceo stil igranja tera vas da se nađete u veoma teškoj situaciji. Znamo da ako želimo da budemo kompetitivni da moramo da odigramo veoma dobro tokom svih 40 minuta. Igraju veoma snažnu odbranu, a pronašli su i hemiju u napadu. Prave sjajne stvari ove godine. Imamo i mi veoma malu nadu da možemo u Top 8. Idemo tamo da damo kao i uvek 100 odsto od sebe i vidimo šta može da se dogodi", rekao je Nikos Zizis.

Utakmica se igra u četvrtak od 19 časova.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Andrea TrinkijeriBambergFK Crvena zvezdaEvroligaEvropaNemackaNikos Zizis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara