Tuga i razočaranje u Holandiji: Odlučili detalji, cilj je još ostvariv...

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.10.18. | 10:02

Holanđanke priznaju da nisu mogle preko Srbije

Razočaranje u holandskom timu posle poraza od srpskih odbojkašica u polufinalu svetskog prvenstva je veliko. Nadale su se Holanđanke sigurnoj medlaji i finalu, učinile sve što su mogle, uvele Srbiju u problem u jednom delu meča, ali kvalitet je presudio u korist naših devojaka.

Kao i u finalu EP pre godinu dana, Holanđanke su uspele da otkinu jedan set Srpkinjama, ali ne i da zaustave naše šampionke.
“Borile smo se onoliko koliko možemo. Male stvari su napravile razliku. Nismo bile dovoljno konstantne da bi naškodile Srbiji. Tako žarko smo želele pobedu, ali moramo da zaboravimo na ovaj poraz i napunimo baterije za meč za treće mesto”, rekla je tehničar Laura Dajkema posle meča.

Izabrane vesti

Primač Malten Balkstajn Groteus je bila jedan od boljih u timu Holandije, ali ni ona nije uspela da napravi prevagu.
“Baš smo bile blizu. Ali protiv timova kao što je Srbija se svaka greška skupo plaća. Ne osećamo nikakav ponos, samo razočarenje. Imamo nekoliko sati da tugujemo, a onda da se posvetimo konačnom cilju sa kojim smo došle ovde – osvajanju medalje. Došle smo po medlju i to je još ostvariv cilj. Žestoko ćemo se boriti za nju sutra. Nadam se da je gotovo sa tom jebenom tradicijom osvajanja četvrtih mesta”, rekao je Balkstajn Groteus.

(FOTO: fivb)


tagovi

Svetsko prvenstvo za odbojkašice 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara