""
""

U Kardifu kao na fabričkoj traci - tu je Šamak, stižu još dvojica

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.10.16. | 20:56

Nekada velika nada marokanskog fudbala igraće u Čempionšipu

Prostorije Kardif Sitija u ponedeljak su više ličile na prometnu železničku stanicu ili pijacu. Čak trojica igrača došla su na lekarske preglede Plavih ptica, a najzvučnije ime je svakako Maruan Šamak.
Bivši napadač Arsenala prošle sezone je u dresu Kristal Palasa odigrao 11 utakmica, ali se nije upisao u strelce.

Izabrane vesti

Inače, Šamakova karijera od odlaska iz Arsenala je u slobodnom padu, ali bi igrač koji je svojevremeno skrenuo pažnju stručnjaka kao što je Arsen Venger svakako trebalo da bude ozbiljno pojačanje za Kardif Siti koji je ipak drugoligaš.

Šamak u novi klub stići u kao slobodan igrač, pošto nema ugovor. On bi sutra trebalo da potpiše ugovor sa Kardif Sitijem, baš kao i Sol Bamba, štoper reprezentacije Obale Slonovače koji je prošle sezone nastupao za Lids. Ovaj 31-godišnji fudbaler takođe je danas obavio lekarske preglede u Kardifu.

Za razliku od Šamaka i Bambe, ugovor sa velškim klubom danas je potpisao 26-godišnji kanadski vezista Džunior Hojlet koji je prethodno četiri sezone igrao za londonski Kvins Park Rendžers.

Ekipa Kardif Sitija igra očajno u prvom delu sezone, nalazi se na pretposlednjem mestu na tabeli Čempionšipa sa samo osam osvojenih bodova iz 11 utakmica.

(FOTO: Starsport)

 


tagovi

Maruane ŠamakKardif SitiEngleskaČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara