"Milan Milanović"
"Milan Milanović"

U Kuli spremni za Partizan: Samo napadački i umemo (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.03.13. | 13:31

“Ali, ne možemo da pretimo šampionu“, dodaju u Hajduku

 

Milan MilanovićPraznik fudbala u nedelju u Kuli gde će Hajduk, osokoljen ubedljivim prolećnim partijama na domaćem terenu, ugostiti lidere Superlige iz Partizana i pokušati da dodatno odmakne od zone ispadanja.

Izabrane vesti

Kuljani imaju razloga za optimizam obzirom da su u prva dva domaća meča u drugom delu sezone izvojevali pobede od 3:0 (Jagodina i OFK Beograd). Ipak, sada im predstoji najteži izazov.
Normalno da ništa ne možemo da kažemo sa sigurnošću, jer je Partizan ubedljivo prvi u našem prvenstvu. Ne možemo sada da pretimo šampionu i kažemo usećemo bod ili tri. Jedini što možemo da kažemo da nećemo odustati od naše igre, agresivne na sredini terene i napadački orijentisane“, kaže šef struke Hajduka Milan Milanović.

Otvorenu utakmicu najavljuje i prvotimac Dejan Rusmir svestan da dueli sa beogradskim večitim rivalima mogu mnogo da znače fudbalerima iz „manjih“ fudbalskih sredina.
Poseban motiv nam ne treba, ne možemo puno da izgubimo, možemo samo da dobijemo. Očekuje nas pun stadion i jedna otvorena utakmica, jer mi drugačije i ne znamo da igramo“, tvrdi Rusmir, a gotovo identičan stav ima i njegov saigrač Milan Ćulum.
"Nemamo prilike da svaki vikend igramo ovakve utakmice i svi volimo kada one dođu. Možda naša prednost može da bude to što Partizan, sigurno najkvalitetniji tim u Srbiji, nema neki rezultatski imperativ, jer je već puno pobegao Zvezdi. Probaćemo da iznenadimo".

Utakmica između Hajduka i Partizana u 20. kolu Superlige igraće se u nedelju od 15 sati.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Dejan RusmirHajduk SplitMilan MilanovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara