"Gradski stadion u Lučanima"
"Gradski stadion u Lučanima"

U Lučane stiže ultratalentovani Senegalac (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.01.16. | 11:46

Ibrahima Vađi, koji je postigao tri gola na Mundijalitu na Novom Zelandu, blizu potpisa za Mladost

Gradski stadion u LučanimaDa prođe i srpska Nova nova godina pa da se lopta zakotrljala i u Lučanima. Mladost će pripreme za prolećni deo sezone početi 15. januara, a trener Nenad Milovanović mogao bi da kao novogodišnji poklon dobije supertalentovanog napadača iz Senegala. Naime, kako Milovanović otkriva u razgovoru za lokalni portal Infolider.rs Mladost je na dobrom putu da dogovori saradnju sa 20-godišnjim Ibrahimom Vađijem, koji je bio strelac i u meču za treće mesto na prošlogodišnjem Mundijalitu.
"Na dobrom smo putu da naš član postane i mladi reprezentativac Senegala, Ibrahim Vađi, koji je za svoj nacionalni tim postigao tri gola na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina održanom  na Novom Zelandu prošle godine", rekao je Milovanović.

Podsetimo, Mladost je već dovela Stevana Lukovića iz Napretka, doskorašnjeg špica Javora Bojana Čečarića, pa i iskusnog golmana Ognjena Čančarevića. Ali tu nije kraj.
"U pregovorima smo sa napadačem Nikolom Pantovićem, doskorašnjim igračem mađarskog Honveda koji ima lucidne osobine, zapravo, preostalo je samo da se sredi dokumentacija", ističe šef struke u intervuu za Infolider.rs.

Izabrane vesti

Prema njegovim rečima u tabor Lučanaca vratio i prednji bočni igrač, Golubović, koji je, između ostalog, nastupao za čačanski Borac i OFK  Beograd, a u planu je angažman još jednog iskusnog štopera kako bi se pojačala odbrana. Iz kluba su otišli Jevrić, Jagodić, Milovanović i Alempijević.

Mladost će u Lučanima trenirati od 15. do 21. januara, pošto je tamo urađena sauna, džakuzi za oporavak igrača, a uskoro će u funkciju biti stavljena i moderna teretana u vrednosti od oko 60.000 evra. Potom ekipa putuje na Ohrid gde će odmeriti snage sa Carevim dvorom, Radnikom iz Surdulice, skopskom Slogom, Javorom, čačanskim Borcem, Renovom i Spartakom.

Igrači u Lučanima, ukoliko ih sneg ne bude ometao, imaju odlične uslove za nastavak prvenstva, budući da je urađena sauna, đakuzi za oporavak igrača, a uskoro će u funkciji biti i teretana na kojoj se uveliko radi.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaNenad MilovanovićMladost LučaniIbrahima Vađi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara