""
""

U Megi oprezni pred gostovanje Borcu: U Čačku nikada nije lako

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.04.17. | 19:42

Posle neočekivanog poraza od FMP na startu MOZZART Superlige Srbije košarkaši Mega Leksa putuju na gostovanje u jedan od najvećih centara srpske košarke - Čačak. Na mesto gde retko koji rival lako osvaja bodove. 

Izabrane vesti

Baš o tome najveću pažnju pridaje trener Dejan Milojević, koji ističe da je potrebno da ekipa ispuni dogovor sa treninga kako bi došla do pobede.
"U sredu nas u Čačku očekuje izuzetno bitan meč u borbi za plasman u ABA ligu. Borac je vrlo iskusna i kvalitetna ekipa koja je to pokazala osvajanjem prvog mesta u KLS-u i pobedom na gostovanju Dinamiku u prvom kolu. Na nama je da ispravimo greške iz meča sa FMP-om i da ovom duelu priđemo daleko koncentrisanije uz veću agresivnost u odbrani. Ukoliko ispunimo dogovor sa treninga, verujem da ćemo stići do pobede na veoma teškom gostujućem terenu u Čačku", izjavio je Milojević.

Krilni centar Mega Leksa Sava Lešić smatra da ekipi neće biti lako u Čačku.
"Važna utakmica za nas pogotovo posle vrlo lošeg izdanja u prvom kolu. Borac ima vrlo težak domaći teren u Čačku i svakako nam neće biti lako. Moramo da odigramo što bolje i da pokažemo da smo ozbiljan tim. Borac je kvalitetna ekipa sa par iskusnih igrača i moramo da pokušamo da od prvog minuta nametnemo našu igru. Verujem da ćemo uz bolju odbranu i kvalitetnija rešenja u napadu u odnosu na prošli meč, doći do značajne pobede za nas", kaže je Lešić.

Susret Borca i Mega Leksa je zakazana za sredu od 19.30.

(Foto: MN Press)


tagovi

SrbijaSava LešićMega LeksJadranska ligaDejan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara