""
""

U Midlzbrou počeo, završio karijeru i ponovo kreće - Džonatan Vudgejt na novom poslu

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.03.17. | 17:39

Nekadašnji prvotimac Real Madrida postao trener prvog tima Midlzbroa

Kada se spomene ime Džonatana Vudgejta prva pomisao su povrede, koje su u ogromnoj meri obeležile karijeru nekadašnjeg engleskog reprezentativca i velike nade engleskog fudbala. Poslednji klub u kojem je igrao bivši prvotimac Real Madrida bio je i onaj u kojem je i zabeležio prve ozbiljnije igračke korake, a sada u njemu započinje i trenersku karijeru, nepunih godinu dana nakon što je okačio kopačke o klin.

Izabrane vesti

Džonatan Vudgejt je danas postao trener prvog tima kluba sa Riversajda. Uvršten je u stručni štab Stiva Egnjua, koji je nedavno na toj poziciji zamenio Aitora Karanku.
"Džonatan je neko ko dobro poznaje klub iznutra i spolja. On može da donese mnogo znaja i iskustva sa najvišeg nivoa ove igre i poseduje fantastičan karakter. Oduševljen sam što ću imati za saradnika", rekao je Egnju.

Midlzbro se nalazi u prilično nezavidnoj situaciji posle 28. kola Premijer lige, zauzima 19. mesto sa pet bodova manje od Svonsija, prvog tima iznad crte u opasnoj zoni. Timu je hitno potrebno da se potpno regeneriše i počne da pobeđuje, a to nije učinio 17. decembra prošle godine.

(FOTO: Action images)


tagovi

Džonatan VudgejtEngleskaEvropaPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara