"Andrić"
"Andrić"

U Partizanu znaju kako da prekinu crnu seriju: Samo kao tim možemo da pobedimo

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.10.14. | 15:32

„Moramo da pokažemo reakcije na ovaj niz poraza“, upozorava Mihajlo Andrić pred duel sa Metalcem iz Valjeva

AndrićIma li kraja krizi u Humskoj 1? Posle pet uzastopnih poraza u svim takmičenjima i nikad lošijeg skora na početku Jadranske lige (1:3) košarkaši Partizana u potrazi za rehabilitacijom dočekuju Metalac u petom kolu regionalnog takmičenja.

Meč je na programu u subotu od 19 časova u hali Pionir.
I bez naše teške situacije, Metalac bi bio težak protivnik. Moramo da pokažemo reakcije na ovaj niz poraza. Verujem da to možemo i sigurno sa ćemo dati sve od sebe da dobijemo utakmicu. Očekuje nas nimalo lak protivnik i moramo da damo maksimum kako bismo do pobede i došli“, rekao je Mihajlo Andrić.

Izabrane vesti

Ekipa Duška Vujoševića je loš niz nastavila u sredu, porazom od Banvita u drugom kolu Evrokupa, navijači polako gube strpljenje, pa se od igrača očekuje da krenu uzlaznom putanjom.
Najbitnije je da iz ove teške situacije izađemo kao tim. Na prethodnom meču jesam dao 13 poena i trudiću se da svaku sledeću igram dobro, ali je mnogo važno da mi pre svega kao tim izađemo iz ove situacije, pa će i svakome pojedinačno biti bolje“, dopunio je Andrić.

Ulaznice za susret Partizan - Metalac koštaju 200 dinara za tribine i 400 za mesta u parteru, a prodavaće se u subotu od 16 časova na blagajnama Pionira.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Jadranska ligaKK PartizanMihailo AndrićMihajlo AndrićFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara