""
""

U Realu već zažalili: Hoće Čičarita nazad!

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.10.16. | 12:31

Iz Kraljevskog kluba poručuju da bi opet rado videli Meksikanca u belom dresu

Nije prvi put da Real Madrid ne proceni dobro nekog igrača i da ga se lako odrekne. U prošlosti su to radili sa Makeleleom i Di Marijom, pokajali su se i kada su im Morijentes i Morata servirali hladnu osvetu, a neku ljudi u klubu žale i za Čičaritom Ernandezom.

Izabrane vesti

Toliko da ga opet žele u Madridu!

To su potvrdili i članovi uprave Kraljevskog kluba. Dvojica članova upravljačkog borda Santjago Aguado i Manuel Serezo.
„Istina je, želeo bih da se vrati u Real. Mi u upravi kluba verujemo da je on pravi igrač za Real“, rekao je Aguado.

Isto, misli i njegov kolega.
„Čičarito je već bio kod nas, ali nije imao dovoljno vremena. Igračima je potrebno vreme da se aklimatizuju i uklope u novu sredinu. A kod nas u Realu se često dešava da je pod moranje za danas, ono što je trebalo da se uradi sutra. Čičarito je posle Reala dobio pravu priliku u Leverkuzenu i tamo se sjajno sanašao“, istakao je Serezo.

Podsetimo, Čičarito Ernandez je na prilično iznenađenje mnogih došao u Real Madrid  na početku sezone 2014/2015. U pitanju je bila pozajmica iz Mančester Junajteda. Odigrao je 33 meča za Kraljevski klub i postigao devet golova, a uglavnom je šansu dobijao sa klupe.

Mnogi su tada Čičaritov dolazak povezivali sa Perezovim interesima s one strane Atlantika. Meksički napadač je idol u svojoj domovini, a desetak dana pre njegovog dolaska u Real, građevinska kompanija u vlasništvu Florentina Pereza je sklopila pola milijarde evra težak posao u Meksiku.

Ovoga puta, iza Čičarita stoje isključivo fudbalski kvaliteti. Meksikanac bista u dresu Leverkuzena i već je došao na listu želja Sevilje i Valensije. Naravno, Real bio bio u prednosti, a za početak im na putu stoji otkupna klauzula u visini od 45.000.000 evra.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraNemackaEvropaČičaritoBajer Leverkuzen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara