U Trnavi veruju, ali pozivaju na oprez: Ne smemo da pomislimo da smo već prošli

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.08.18. | 10:04

„To ćemo uspeti samo ako budemo potpuno posvećeni, baš kao u Beogradu“, rekao je iskusni Marek Bakoš

Vanredno stanje u Trnavi. Na gradskom stadionu večeras će biti sve podređeno ostvarivanju najvećeg rezultata novijoj klupskoj istoriji i eliminaciji Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Beogradskih 1:1 daju za pravo izabranicima Radoslava Latala da veruju u prolazak, ali pedantni taktičar sasvim sigurno neće dozvoliti ulazak u euforično stanje, koje bi samo moglo da olakša posao srpskom šampionu.

U Crvenoj zvezdi znaju da Spartak ne može preterano da ih iznenadi, zato je Vladan Milojević spremio nekoliko taktičkih varki, kako bi pokušao da iskoristi mane protivnika. Šta je sa druge strane spremio Latal ostaje da se vidi.
"Uradićemo sve za naše navijače. Iako se čini da cilj nije daleko i dalje pred sobom imamo dugačak put i težak izazov. Kroz njega moramo da hodamo postepenim koracima. Sve će biti odlučeno na teren, prošli smo samo polovinu dvomeča. Sa druge strane je snažan tim. Ostvarili smo dobar rezultat sa poštenim stavom i igrom. Crvena zvezda ima igrače sa visokim individualnim sposobnostima, ohrabljeni smo činjenicom da je borba za nas sa ovakvim rivalom potpuno otvorena. Važno je da ne pomislimo da smo već prošli. To ćemo uspeti samo ako budemo potpuno posvećeni, baš kao u Beogradu", rekao je iskusni Marek Bakoš.

Izabrane vesti

Radost nakon gola u Beogradu

Mladi Erik Jirka je bio kreator izjednačujućeg gola u Beogradu, tako da domaća publika i ovoga puta mnogo očekuje od svog talentovanog igrača.
"Domaća publika će biti naš 12 igrač, atmosfera će biti sjajna. Mnogi navijači iz Beograda će takođe doći. Moji roditelji, moje bake, sestre, majka i drugi rođaci će mi držati palčeve, nadam se da ih neću izneveriti", rekao je Jirka.

Mladi fudbaler veruje i da će sudbina biti u rukama njegovog tima. Na samom stadionu u stadionu se nalazi kapela.
"Neći ući tamo, ali tradicionalno odlazim u crkvu i molim se da nastavim dalje na svom putu. Verujem da će to i sada pomoći", dodao je mladi fudbaler.

Radoslav Latal je bio najodmereniji u izjavama i učiniće sve da njegova ekipa tako izgleda i na terenu.
"Rezultat 0:0 je dovoljan za nas. Naša igra se zasniva na defanzivi i takoćemo i igrati. Znamo snagu Crvene zvezde. Nalazimo se na pola puta i očekuje nas veoma težak meč. Rezultat 1:1 je nezgodan, Crvena zvezda je i dalje veliki favorit i veoma je poštujemo. Znamo šta nas čeka i da smo blizu uspeha, želimo da odigramo disciplinovano i videćemo šta će se desiti", rekao je Latal.

Utakmica u Trnavi zakazana je za 20.30, a meč Serdar Gozubujuk iz Holandije.


tagovi

Spartak Trnava

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara