"Fudbaleri Vojvodine"
"Fudbaleri Vojvodine"

U Vojvodini protestuju: Zašto da igramo na 40 stepeni?

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.06.16. | 09:08

„Bokelj je navikao na paklene vrućine, ali ništa ne sme da nam spreči oput u drugo kolo“, komentariše Nenad Lalatović žreb kvalifikacija za Ligu Evrope

Fudbaleri VojvodineNe bi trebalo da bude problema za Vojvodinu. Makar ne na prvoj prepreci u sezoni. Novosađani će u početnoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope igrati sa Bokeljom i po mnogo faktora se čini da su bliži plasmanu u naredno kolo, gde ih čeka bolji iz duela Stabek (Norveška) - Konahs (Vels).

S tim što najpre valja završiti posao sa predstavnikom Crne Gore.
„Prihvatam ulogu favorita“, raportira sa Pohorja Nenad Lalatović, šef stručnog štaba Vojvodine. „Nismo u top formi, što se sada i ne očekuje. Odigrali smo tek dve prijateljske utakmice, treća je danas, četvrta će biti sa Bokeljom. Dobro je da nismo bili bez sreće u žrebu. Optimista sam“.

Izabrane vesti

LalatovićU izjavi za Sportski žurnal strateg tima sa Karađorđa imao je i zamerku na početak prvopg susreta sa Bokeljom, pošto će 30. juna u Petrovcu lopta krenuti sa centra u 17.30.
Neshvatiljivo je da se utakmica igra na 40 Celzijusovih, kad na stadionu u Petrovcu postoje reflektori“, dodaje Lalatović, a na potpitanje da li je izbor termina deo taktike rivala uverava. „Veroavtno. Navikli su na paklene vrućine. Nema veze, put ka drugom kolu ništa ne sme da nam spreči“.

Lalatović uverava da njegov sastav ima kvalitet. Bar za početne dve runde eliminacija.
„Zadovoljan sam igračkim kadrom. Na jednom do dva mesta pojačaćemo konkurenciju. I to je to. Imamo dobar tim, priključili smo mlade fudbalere. Vredno radimo, napredujemo“, dodao je šef struke Vojvodine.

(FOTO: MN Press, Star sprot)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaNenad LalatovićLiga Evropekvalifikacije za Ligu EvropeBokelj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara