"Đukić, Pandurović, Milijaš i Delibašić"
"Đukić, Pandurović, Milijaš i Delibašić"

Đuka, ’ajmo opet kao 2007.

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.06.17. | 16:44

Goran Pandurović na mestu gde je osvajao trofeje na dve funkcije, sad u drugačijoj ulozi

Đukić, Pandurović, Milijaš i DelibašićStaro mesto - nova uloga. Goran Pandurović u svom klubu. Istom onom gde je osvajao trofeje kao golman i kao trener čuvara mreže. Sada na zadatku da bude desna ruka Miroslavu Đukiću.

Ne da bude trener golmana, kako se isprava verovalo (na toj poziciji ostaje Nemanja Jovšić), već da asistira povratniku na klupu Partizana, poznaniku iz 2007. godine, uveren da taj spoj - čiji je treći deo bio Aleksandar Stanojević - može da napravi i igru i rezultate po ukusu Grobara.

Izabrane vesti

Kao nekad.
Nezahvalno je prognozirati. Pogotovo u Partizanu, čija publika ima visoke kriterijume i zahteve. Vole Grobari, kao što je svuda slučaj u svetu, da se igra lep i napadački fudbal, na gol više. To je uvek bio jedini cilj Miroslava Đukića. U potpunosti se slažem. Zašto ne bismo probali opet da odigramo onako kao u prvom Đukinom mandatu? Pogotovo u Evropi. Ima potencijala da se ova ekipa podigne na viši nivo“, veruje Pandurović da crno-beli poseduju kvalitet da uspešno završe kvalifikacije za Ligu šampiona.

Sa Ljubišom Rankovićem i Sašom IlićemZa Partizan je branio šest sezona, još toliko proveo u stručnom štabu, ali je pre angažmana kad je bio zadužen za rad s golmanima, imao avanture u Radu i Smederevu na mestru pomoćnog trenera, a u poslednje četiri godine asistirao Aleksandru Stanojeviću u Kini i Izraelu, pa mu zahtevi na tom poslu nisu strani.
Možda je za neke ljude iznenađenje iz razloga što nisu bili upućeni. Nisam imao kontakt s novinarima, niti sam bio toliko zanimljiv, čak ni kad sam branio, pa je to razlog. Đukića znam, on mene zna, na njegov poziv se desilo da se vratim. Bio mu je potreban čovek u koga ima poverenje, smatra da mogu da doprinesem, a ja ću se postarati da sve ispadne kako valja“.

Početak leta obeležavaju povratnici u stručni štab. Osim Đukića i Pandurovića, novi-stari deo crno-belih iskusni fizioterapeut Slobodan Branković.
Stekao sam utisak da nisam ni mrdao odavde. Jedina je razlika što ne znam igrače kao što sam znao ranije, ali brzo ćemo se upoznati i doći na nivo kad smo znali sve. Kako šta funkcioniše u klubu i ko šta radi. Brzo ćemo se uhodati. Najpre da ukapiram mentalitet igrača, procenim njihove kvalitete, pa ćemo dalje sve raditi u dogovoru“, ocenio je Goran Pandurović.

Osim Nemanje Jovšića (trener golmana), iz prethodnog stručnog štaba Partizana, pod komandom Marka Nikolića, u ovom su, kao pomoćnici Miroslava Đukića, ostali Ljubiša Ranković, Andrija Delibašić (treneri) i Miša Filipović (kondiciooni trener).

(FOTO: Star sport)


tagovi

Goran PandurovićMiroslav ĐukićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara