""
""

Đukić: Da budemo homogeni, a ostalo ćemo da popravimo

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.06.17. | 20:34

Strateg crno-belih istakao je da su mu neki drugi elementi bili u prvom planu s obzirom da su pripreme u ranoj fazi

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić nije bio nezadovoljan posle prijateljske utakmice sa Zetom na pripremama na Zlatiboru, iako je njegova ekipa doživela minimalan poraz.

Izabrane vesti

Strateg crno-belih istakao je da su mu neki drugi elementi bili u prvom planu s obzirom da su pripreme u ranoj fazi.
“Utakmica je bila tvrda i teška, bez mnogo šansi. Što se tiče defanzivnog dela igre, ekipa je dobro stajala, ali vidi se da nam još nam fali pas, što je normalno u ovom periodu priprema“, kazao je Đukić za Partizanov sajt.

On je na današnji meč sa Zetom, na kojem je jedini gol dao Adžović u 73. minutu, poslao dve različite postave na teren u oba poluvremen.
“Danas mi je bilo najvažnije da ekipa bude čvrsta i homogena, tu mislim na sve tri linije. To je veoma bitno, ovo ostalo ćemo da popravimo“

Od igrača Partizana jedino je Lazar Ćirković odigrao celu utakmicu, a Đukić nije mogao da računa na nekoliko igrača koji se još nisu priključili pripremema.
“Bio je odličan, imao je siguran pas, vraća se. Zadovoljan sam sa  momcima sa kojima trenutno radim, klinci će dati neki plus, imaju dobar odnos prema radu“, zaključio je Đukić.

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

Lazar ĆirkovićMiroslav ĐukićFK PartizanSuperligaZeta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara