""
""

Đukićeva prva zapovest igračima Partizana: Pokažite da niste ekipa samo za domaću upotrebu

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.06.17. | 10:32

„Počinje vreme velikih istina, postoji velika šansa da Đurđević i Leonardo ostanu“, rekao trener crno-belih na prozivci u Zemunelu

Konačno! Posle deset godina scena koju su navijači Partizana priželjkivali i ranije da vide!

Miroslav Đukić u crno-belim obeležija okupio je igrače Partizana i predočio im ciljeve u narednoj sezoni. A cilj svih ciljeva, koji u ovom trenutku deluje kao najlepši san zove se - Liga šampiona.

Izabrane vesti

Težak izazov je pred srpskim šampionom, ali Miroslav Đukić je na okupljanju u Zemunelu pucao od optimizma.
„Počinje vreme velkih istina, a teren je mesto gde se sportisti osečaju najbolje. Sve ostalo je prazna priča. Želimo da napravimo dobar rezultat, da pokažemo kako nismo ekipa za domaću upotrebu, nego i za evropsku. Ideja je da unapredimo Partizan“, rekao je trener crno-belih Miroslav Đukić u prvom obraćanju igračima.

Čekaju se pojačanja, a čeka se i da crno-beli kompletiraju redove. Ovog jutra u Humskoj nije bilo reprezentativaca, kao i stranaca Leonarda i El Monira.
„Leonardo ima dozvolu kluba da se kasnije priključi, to je ranije dogovoreno. I biće sa nama u Sloveniji. Janković i Kosović su igrali za Crnu Goru, uzeli su neophodan predak, Đurđević je na EP za mlade, a igrače koje sam zatekao su došli orni i željni dokazivanja. Napravili su veliki rezultat u prethodnoj sezoni, ali to je iza njih. Proslavili smo i idemo dalje“.

Pitanje svih pitanja među ljubiteljima crno-belih boja glasi: Hoće li Partizan sa Đurđevićem i Leonardom u tandemu napasti Ligu šampiona? Đukić kaže da je takva opcija više nego realna.
„Velike su šanse da obojica ostanu. Sa Đurđevićem sam o tome pričao, oni su svesni da je pred nama Liga šampiona i da mogu da naprave veliki rezultat. Ako se izbori plasman u grupnu fazu, onda to može da reši ekonomske probleme kluba. Ako ne - videćemo“

I pored velikih evropskih ciljeva Partizan se nije odrekao tradicije. Ponovo je svlačionica prvog tima nakrcana najtalentovanijim klincima iz omladinske škole. Treneru Đukiću se na prvom treningu javilo njih 11.

„Želim da dam šansu toj deci, da im pokažem da klub na njih računa, jer Partizan od njih i živi“, kratak je bio Miroslav Đukić.

Foto ubod: Partizanova letnja šema

Crno-beli u sredu putuju na Zlatibor. Drugi deo priprema biće obavljen u Sloveniji. Trener Đukić je izrazio zadovoljstvo što su se u stručni štab Partizana vratili Goran Pandurović i Slobodan Branković.

Piše: Aleksandar Joksić


tagovi

Uroš ĐurđevićSrbijaFK PartizanMiroslav ĐukićleonardoGoran PandurovićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara