Ultimatum Rajevcu: Prolaz ili otkaz

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.01.19. | 08:27

Srpski stručnjak ima tri meča da sačuva posao selektora Tajlanda

Milovanu Rajevcu je postavljen ultimatum. Ukoliko se sa reprezentacijom Tajlanda ne plasira u drugi krug predstojećeg Azijskog kupa biće smenjen sa mesta selektora, tvrde lokalni mediji, pozivajući se na izvore iz saveza.

Srpskom stručnjaku je ozbiljno opala reputacija u decembru, pošto nije uspeo da odbrani trofej u Suzuki kupu, odakle ga je u polufinalu izbacila Malezija, zbog gola u gostima (0:0, 2:2).

Izabrane vesti

Tajland će na Azijskom kupu, koji je na programu od 5. januara do 1. februara u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, igrati protiv Indije, Bahreina i domaćina prvenstva. Plasman u osminu finala obezbediće dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe i četiri najbolje trećeplasirane.
"Igramo u najjačoj konkurenciji u Aziji. Motivisani smo i svesni izazova. Nadam se da ćemo beležiti dobre rezultate", rekao je Rajevac, čija će selekcija poslednju proveru odraditi protiv selekcije Omana (14.00) iza zatvorenih vrata.

Rajevac je dodao da ne oseća pritisak i da su favoriti u grupi Ujedinjeni Arapski Emirati zbog prednosti domaćeg terena.

MOZZART KVOTE
(2,45) Oman (3,60) Tajland (2,35)

Početak: 14.00

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 14:00 6601 MPR Oman - Thailand kmb X2&2+ 1,77
Ukupna kvota1,77

Foto: MN PRESS


tagovi

sportsko klađenjeMilovan Rajevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara