""
""

Umesto dva derbija u nedelju igraju samo omladinci: Kadeti Partizana neće na Marakanu

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.09.15. | 13:55

Crno-beli se žale na gust raspored, a u Ljutice Bogdana kažu da nisu dobili nikakav dopis o odlaganju

Pre dve sedmice igrali su seniori, dan kasnije pioniri, za sutra u 10.00 je zakazan susret omladinaca, ali večitog derbija u kadetskoj konkurenciji neće biti u predviđenom terminu. Prema informacijama do kojih je došao Sportski žurnal, uprkos tome što je komesar za takmičenje mlađih kategorija FSS Dragan Radovanović duel redovnog devetog kola zakazao za nedelju u podne. A čak su bila određena i službena lica...
Poštovao sam propise i zakazao utakmicu“, otkrio je Radovanović za Žurnal. „Upoznao sam i odgovorne u savezu, jer prvi put nije došlo do dogovora klubova o odlaganju“.

Odigravanje duela na pomoćnom terenu Marakane stopirali su ljudi iz Partizana. Potvrđuje to i izjava Miodraga Radovića, direktor omladinske škole crno-belih, koji su opterećeni gustim rasporedom.
„Na vreme smo poslali pismo FS Srbije i komesaru za takmičenje, naveli smo razloge zbog kojih zahtevamo odlaganje. Istakli smo, između ostalog, da je raspored ove generacije gust i da nam je primarni cilj da deca budu zdrava, kao i da ih sačuvamo od težih povreda“.

Izabrane vesti

S druge strane, na Marakani su zatečeni. Ne znaju da li će se derbi igrati, jer im to niko nije javio.
Nisam dobio dopis niti bilo kakav pisani dokument Partizana ili FSS u kojem se od Crvene zvezde traži saglasnost za odlaganje. Priča da Crvena zvezda neće da izađe u susret i odloži meč nema pokriće, jer nismo imali šta da razmatramo“, poručio je Dragan Mladenović, direktor omladinske škole Crvene zvezde.

Inače, duel omladinskih ekipa Crvene zvezde i Partizana u okviru devetog kola na programu je u nedelju od 10 časova na pomoćnom terenu Marakane.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMiodrag Radovićkadeti Crvene zvezdeDragan RadovanovićDragan MladenovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara