Umorni Kolo Kolo bez najboljeg strelca!

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.05.18. | 15:33

Esteban Paredes suspendovan zbog pet žutih kartona

Fizički istrošeni Kolo Kolo i nadahnuta Union La Kalera spustiće zavesu na prvi deo čileanskog prvenstva (02.00). Najtrofejniji klub u tamošnjoj Primeri, koji je nedavno obezbedio učešće u plej-ofu Kopa Libertadoresa, ugostiće Redse bez četvorice standardnih prvotimaca. Strateg Kolo Koloa Hektor Tapija neće moći da računa na najboljeg strelca lige Estebana Paredesa (pet žutih kartona), Hulija Barosa i Valdiviju (povređeni), kao i Matijasa Zaldiviju (crveni karton). 

La Kalera igra sjajno u povratničkoj sezoni u elitno društvo. Posle procesa privikavanja, tim Viktora Rivere počeo je da pruža sjajne partije. Nanizali su Brajan Fernandez i drugovi pet pobeda i puni samopouzdanja otputovali u prestonicu, gde su se u periodu od 2013. do 2015. godine najčešće provodili kao bosi po trnju. Od ukupno šest međusobnih mečeva Kolo Kolo je dobio pet i svaki put postizao dva ili tri gola. 

Izabrane vesti

Posmatrajući samo prvenstvo, i jedni i drugi najčešće igraju mečeve sa 2-4 pogotka, pa ukoliko niste spremni da pokušate sa dvojkom, ovaj tip nameće se kao najbolje rešenje. Na 15 mečeva, Union La Kalera je devet puta igrala 2-4, a Kolo Kolo osam puta.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 02:00 1398 ČILE1 Colo Colo - Union La Calera ug 2-4 1,45
Ukupna kvota1,45

Foto: Action Images


tagovi

Čile 1sportsko klađenjeKolo KoloUnion La KaleraEsteban Paredes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara