""
""

Đuričić u idealnom timu u Holandiji

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.05.13. | 17:26

Ajaksovci sa pet fudbalera dominiraju u najboljih 11 sezone, naš as jedini iz Herenvena u probranom društvu

 

Izabrane vesti

Novi igrač Benfike Filip Đuričić izabran je u idealan tim holandske Eredivizije kao jedini igrač Herenvena. U ekipi dominiraju igrači Ajaksa sa pet igrača. Skoro čitava odbrana je sastavljena od igrača Kopljanika uz pomoć Derila Janmata igrača Fejenorda. Pored njega bedem ispred golmana Keneta Vermera brane još i Dejli Blind, Niklas Moisander i Tobi Aldervaireld.

Pomoć u veznom redu našem Đuričiću pružaju još Žordi Klasi iz Fejenorda, nova nada Vitesea Marko Van Ginkel (najbolji mladi igrač šampionata) i jedan od najtraženijih mladih igrača Evrope, Kristijan Eriksen.

Napadački tandem čine Italijan Gracijano Pele iz Fejenorda i najbolji strelac šampionata Vilfried Boni igrač Vitesea. Zanimljivo je da u idealnih 11 nema nijednog igrača iz PSV Ajndhovena u čijim redovima igra najbolji asistent šampionata Drijz Mertens. Za trenera godina izabran je strateg Ajaksa, Frank De Bur.

Ovaj skup igrača tera vodu na usta mnogim trenerima širom Evrope i sigurno je da će mnogi od ovih mladih igrača naći uhlebljenje u nekim od najvećih klubova Starog kontinenta. 


tagovi

AjaksDejli BlindDeril JanmatEredivizijaEvropaFajenordFilip ĐuričićFrank de BurGracijano PeleHerenvenHolandijaKenet VermerKristijan EriksenMarko Van GinkelNiklas MojsanderVilfred BoniVitese

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara