Uroš Trifunović blizu Partizana

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.08.18. | 12:15

Sin miljenika Zvezdine publike Aleksandra Trifunovića na pragu dolaska u klub iz Humske 1

Dolazak Nikole Lončara na mesto sportskog direktora, te Vladimira Dragutinovića na čelo omladinske škole košarkaškog kluba Partizan otvorio je neke nove horizonte. Najavljeno je bilo iz Humske 1 da će se veća pažnja posvetiti klupskoj budućnosti i onima koji bi istu trebalo da oplemene svojim igračkim kvalitetima, zato i ne treba da čudi što se Parni valjak paralelno sa jačanjem prvog tima okrenuo i dovođenju najvećih mladih nada srpske košarke.

Partizan je od danas jači za kadetskog reprezentativca Srbije Luku Tarlaća (16, 198), sina nekadašnjeg asa Dragana, dok bi vrlo brzo crno-beli pogon trebalo da pojača i - Uroš Trifunović (18, 199)!

Izabrane vesti

Sin miljenika Zvezdine publike Aleksandra Trifunovića i jedna od prvih zvezda zlatnog pohoda juniorske reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Rigi u završnim je pregovorima sa Partizanom i uskoro bi trebalo da zaduži crno-belu opremu. Kako je potvrđeno za naš sajt, Trifunović i dalje ima aktivnu ponudu iz Nemačke, ali sve više naginje ka dolasku u Beograd i redove osvajača Kupa Radivoja Koraća. 

Trifunović je blistao na turniru u Rigi, gde je prosečno beležio deset poena, četiri asitencije i dva skoka po utakmici, igra na poziciji beka i trenutno nosi opremu Karšijake, tima koji je Aleksandar Trifunović vodio tokom prošle sezone. 

Ukoliko bi se transfer završio, Partizan bi stvorio dobru bazu za budućnost, gde bi u istom timu imao najkorisnijeg igrača pomenutog šampionata Marka Pecarskog i vrlo talentovanog Trifunovića

Pitanje je samo, da li bi Trifunović ostao uz prvi tim Partizana, ili bi bio prosleđen razvojnom timu - zemunskoj Mladosti. 

Foto: Fiba basketball


tagovi

Uroš TrifunovićLuka Tarlać

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara