""
""

Usijanje na Banovom brdu: Filip Stojković se seli na Alianc Arenu!

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.07.16. | 23:32

Bek Čukaričkog uskoro bi trebalo da potpiše ugovor sa Minhenom 1860, Brđanima obeštećenje od 600.000 evra

Napadač Andrija Pavlović je uzdrmao fudbalsko tržište prelaskom iz Čukaričkog u Kopenhagen. Brđani su na ime obeštećenja dobili dva miliona evra, ali tim poslom superligaš sa Banovog brda nije stavio tačku na ovoletošnji profit.

Kako saznaje MOZZART Sport jedan od najboljih igrača Superlige Filip Stojković u narednih nekoliko dana trebalo bi da se preseli u Nemačku. Odlični desni bek Čukaričkog vrlo brzo postaće novi član nemačkog drugoligaša Minhena 1860. Pregovori dva kluba traju već dugo, a kako saznaje naš portal čelnici Lavova iskeširaće Brđanima obeštećenje od 600.000 evra za reprezentativca Crne Gore.

Izabrane vesti

Prošlu sezonu tim iz glavnog grada bavarske sezonu je završio na 15.mesto Cvajte. Otuda se krenulo sa renoviranjem tima, a nekadašnji đak Zvezdine škole fudbala označen je kao jedan od prioriteta u letnjem prelaznom roku. Minhen je imao različita iskustva sa igračima sa ovdašnjeg podneblja, ali razvojni put Antonija Rukavine možda nagoveštava da je Stojković izabrao pravu sredinu.

Bek rođen 1993.godine u Beogradu je bio povezivan sa Crvenom zvezdom u poslednja tri prelazna roka. Međutim, kockice se nisu složile. Tačnije, rukovodstvo Brđana insistiralo je na obeštećenju koje je ispunio Minhen.

Konkretna ponuda iz Minhena za Filipa Stojkovića je na stolu gazde Čukaričkog Dragana Galeta Obradovića. Načelno je prihvaćena, a čeka se samo paraf kako bi Stojković krenuo put Minhena.

Zanimljivo je da Stojković nije krenuo put Kazahstana na revanš meč protiv Ordabašija. Zvanično obrazloženje je da je u pitanju povreda.

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaMinhen 1860Filip StojkovićEvropaDragan ObradovićČukaričkiBundesliga 2Andrija Pavlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara