"Zozulja u dresu Dnejpra"
"Zozulja u dresu Dnejpra"

Uz Zozuliju liga i saigrači

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.02.17. | 15:23

Ukrajinac kojeg ne žele navijači Raja zbog navodnih fašističkih stavova, možda i preživi u madridskom predgrađu. Mada teško

Zozulja u dresu DnejpraRoman Zozulja se proteklih dana našao u centru pažnje pošto ga navijači Rajo Valjekana jednostavno ne žele.

Razlog je politički, jer su navijači simpatičnog prvoligaša iz predgrađa Madrida levičari, dok je ukrajinski reprezentativac desničar, tačnije fašista. Barem tako tvrde ti isti navijači, na osnovu poluinformacije da je Zozulja podržao Desni sektor, neo-nacističku organizaciju iz rodne mu grudne, vezanu za tamošnjeg pandana Ante Pavelića, Stepana Banderu. Zozulija tvrdi da to nije tačno, ali malo mu ko sa kopa veruje, tako da je pozajmica iz Betisa pod velikim znakom pitanja.

Izabrane vesti

Danas je, međutim došlo do preokreta, pa su mu podršku pružili i (bivši) saigrači iz Betisa, ali i sama Primera koja je objavila da mu garantuje bezbednost. Rakcija La Lige je naravno, amaterska jernije jasno kako misli da ga zaštiti i od čega je to uopšte ugrožen. Jasno je jednom, podržavali ga ili ne, znajući tvrdo jezgro navijača Rajo Valjekana, bolje mu je da ni ne dolazi u Valjekas.

(foto: Action Images)


tagovi

BetisEvropaPrimeraRajo ValjekanoRoman ZozuljaŠpanijaUkrajina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara