Uzbudljiva borba za vrh Zapada

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.03.19. | 12:15

Sent Luis gostuje Rendžersima, koji su davno izgubili sve šanse za plej-of i za njih ovaj susret nema rezultatski značaj

Ulazimo polako u završnicu sezone... Posle četiri vezane pobede Sent Luis deli petu poziciju sa Vegasom i do kraja ligaškog dela očekuje nas veoma uzbudljiva borba za vrh Zapadne konferencije. Poslednje četiri utakmice Bluzeri su odigrali na svom terenu i sada će gostovati Rendžersima, koji su davno izgubili sve šanse za plej-of i za njih ovaj susret nema rezultatski značaj.

Njujork se nalazi u katastrofalnoj formi i ovo će mu biti druga sezona zaredom u kojoj neće igrati u doigravanju. Kako igraju hokejaši Rendžersa najbolje pokazuje podatak da su u poslednjih 15 utakmica ostvarili samo dve pobede, dok su čak 13 puta poraženi i na kraju ove kampanje moraće da urade potpunu rekonstrukciju tima kako ne bi i treću godinu u nizu ostali bez plasmana u plej of. Posle pet vezanih poraza Rendžersi su pre tri runde iznenađujuće slavili nad Torontom i to u gostima. Niko nije očekivao da će posle pet neuspeha zaredom Njujork da pobedi u tom trenutnu trećeplasiranu ekipu Istočne konferencije. Ipak, već u naredna dva kola nastavili su igrači Dejvida Kvina da pružaju loše partije. Prvo su na svom ledu izgubli od Pitsburga, a onda su poraženi u gostima Bostonu. U prethodna dva meča primili su čak 11 golova i imaju jednu od lošijih odbrana u Istočnoj konferenciji.

Izabrane vesti

Sent Luis je uz Kalgari najbolja gostujuća ekipa u svojoj konferenciji, ali u proteklih nekoliko kola igra veoma promenljivo i  ukoliko ligaški deo želi da dočeka na što boljoj poziciji, onda mora da popravi igru. U minula četiri gostujuća susreta Bluzeri su doživeli tri poraza i to od Šarksa, Otave i Bafala. I dok je poraz od Šarksa koji se nalazi na drugom mestu Zapada bio očekivan, loši rezultati u prethodna dva meča od ekipa iz donjeg dela tabele definitivno su bili iznenađenje. Za razliku od utakmica u gostima, Bluzeri na svom terenu igraju mnogo bolje i u prethodna četiri susreta ostvarili su isto toliko pobeda. Redom su slavili protiv Edmontona, Detroita, Lajtninga i na kraju Vegasa. Posebno izdvajamo pobedu nad Lajtningom, koji je ubedljivo najbolja ekipa u ligi.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 23:55 8045 NHL NY Rangers - St.Louis ki 2 1,70
Ukupna kvota1,70

NHL

Petak
23.55: (4,10) Njujork Rendžers (4,00) Sent Luis (1,70)
23.55: (2,10) Pitsburg (3,85) Nešvil (2,90)

Subota
00.30: (2,15) Detroit (3,85) Nju Džersi (2,80)
02.00: (1,55) Kalgari (4,25) Anahajm (4,85)
02.00: (2,05) Kolorado (3,85) Arizona (3,00)
03.00: (1,90) Las Vegas (3,90) Minesota (3,35)

*** kvote su podložne promenama

ISTOK

ZAPAD

Foto: Reuters

 

MOZZART TV - TIKET ZA VIKEND: Kad komentator tipuje, ne može bez golova

 


tagovi

NHLsportsko klađenjeSent Luis BluzNjujork Rendžers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara