""
""

KRAJ: Ludogorec – Crvena zvezda 3:1 (VIDEO)

Vreme čitanja: 4min | sub. 14.11.15. | 16:45

Uz MOZZART Sport pratite sva dešavanja iz Bugarske

 

Izabrane vesti

Kombinovani sastav Zvezde je skupo platio tri početničke greške u ovoj utakmici, koje je izuzetno kvalitetan domaći znao da kazni i dođe do apsolutno zaslužene pobede. Sa druge strane, Zvezdine napadačke akcije, kao i kompletna igra, bili su na potpuno zadovoljavajućem novou, pa je Stojanović mogao još koji put da vadi loptu iz svoje mreže. U svakom slučaju još jedna ozbiljna škola za izabranike Miodraga Grofa Božovića, kome je ovaj meč dobro došao da vidi na koga od rezervista može ozbiljno da računa u nastavku sezone.

KRAJ UTAKMICE

93. minut: Ništa značajnije se nije dogodilo u nadoknadi vremena, koju su domaći iskoristili da odrade dve izmene i tako spreče Zvezdu da ozbiljnije pripreti Vladislavu Stojanovu.

90. minut: Šansu da zaigra u dresu seniorskog tima dobio je i Luka Adžić, četvrti sudija je pokazao da će se igrati tri minuta nadoknade.

89. minut: Mogao je Ludogorec do četvrtog gola. Kafu je sjajno propustio loptu Kišadi, ovaj dobro gađao ali se požrtvovano bacio Mamadu Mbođ i sprečio novi pogodak domaćeg tima.

85. minut: Ne odustaju igrači Zvezde od napada na gol Ludogoreca, nakon nekoliko pokušaja gostiju svega korner za Zvezdu.

81. minut: Gol za Ludogorec, sve je rešeno! Strelac je Lukas Saša! Asistent je Marselinjo, nakon zabune u odrani gostujućeg tima i slabog ispucavanja golmana Supića, kojem je prethodila loša povratna lopta za čuvara mreže crveno-belih.

79. minut: U igru ulazi i Zvezdin kadet Luka Ilić, još jedna velika nada crveno-belih, dečak rođen 1999. godine. On menja Mihaila Ristića.

76. minut: Nova kontra nakon dobrog pukušaja igrača domaćeg tima, Ristić je sjajno promenio stranu, a Vered pokušao iz prve, međutim, bez velike opasnosti po Stojanova.

74. minut: Sikimić je ponovo pripretio, ovoga puta posle kornera za Zvezdu, ali je faulirao domaćeg golmana u skoku.

71. minut: Zvezda sve više preti, u dva brza napada dva vrlo dobra pokušaja. Prvo se oprobao Ristić, pa onda Stojanović, ali lopta nijednom nije išla u okvir gola Ludogoreca.

69. minut: I jedni i drugi žele da dođu do gola. Po dva vrlo dobre pokušaja sa obe strane, ali bez promene rezultata. Najopasniji po gol domaćih je Sikimić.

63.minut: Opasna kontra Ludogoreca, ali ovog puta je Mbođ odlično reagovao i glavom spasao siguran gol!

60.minut: Zakuvalo se u Razgradu. Posle starta na aut liniji Pavićević je ušao u verbalni konflinkt sa pojedinim igračima Ludogoreca. Umešali su se igrači oba tima. Srećom, gužva je brzo rasčiošćena.

55.minut: Postigao je Kafu pogodak, ali iz velikog ofsajda

52.minut: Inače, umesto Srnića u igri je Vered!

52.minut: Velika šansa za Kafua, ali je Supić dobro intervenisao!

48.minut: Oslobodio se Mičel čuvara, šutirao sa nekih 25 metara, a lopta se od prečke odbila u mrežu Ludogoreca. Iskupio se Holanđanin za kiks kod drugog gola Ludogoreca!

48.minut: golčina Mičela. Kakav gol Holanđana!

POČELO JE DRUGO POLUVREME!

Pogledajte najinteresantnije detalje iz prvog poluvremena:

41.minut: Pokušao je Srnić glavom, ali lako za Stojanova.

36.minut: Supić je junak Crvene zvezde u ovom trenutku. Marselinjo je u slalomu nanizao trojicu igrača Zvezde, imao situaciju jedan na jedan, ali je Supić odlično intervenisao.

35.minut: Opasan napad Ludogoreca! Pobegao je Marselinjo Ibanjezu, ali je Cvetković dobro intervenisao.

30.minut: Odlično je po desnoj strani probio Cvetković i odigrao povratnu loptu za Stojanovića. Usledio je šut, ali pravo u golmana Ludogoreca.

28.minut: Uglavnom se igra na polovini Ludogoreca, ali bez prilika za gol! Domaćin se opredelio da čeka greške Crvene zvezde. A njih je na početku bilo u izobilju.

21.minut: Još jedan kiks Mbođa. Velika prilika za Ludogorec, ali ovog puta Marselinjo nije bio precizan.

20.minut: Dobro je pokušao Ibanjez sa 20 metara. Lopta odlazi za malo pored gola. Zvezda u ovom trenutku ima više od igre.

14.minut: Sjajna šansa za Crvenu zvezdu. Šutirao je sa šest metara Sikimić glavom, ali je Stojanov odbranio!

13.minut: Posle Mbođa kiksirao je i Donald. Želeo je da dribla Holanđanin ispred gola Crvene zvezde, Kafu mu je oteo loptu i postigao gol!

13.minut: Očajan početak Crvene zvezde u Razgradu. Domaćin ima dva gola prednosti.

7.minut: Jeftino je Crvena zvezda primila gol na samom početku meča u Razgradu. Grešku je napravioMbođ što je kaznio Marselinjo i smestio je u mrežu! Asistirao je Vanderson! Velika greška Mbođa koji je želeo da loptu doda Ristiću!

7.minut: Gol za domaćina u uvodnoj fazi meča!

3.minut: Crvena zvezda je izvela prvi korner na meču, ali bez opasnosti po gol domaćina. Ubrzo je i domaćin izveo udarc iz ugla. Bez konkretne šanse.

15:01 -  Pre početka meča minutom ćutanja odata je počast nastradalima u terorističkom napadu u Partizu. Ludogorec će imati solidnu podršku sa tribina, jer je na stadionu i grupa najvernijih navijača.

UTAKMICA JE POČELA

14:55-  Sasvim solidna poseta za prijateljski meč. Na stadionu u Ragradu je oko 1500 gledalaca. Pre meča generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić imao je srdačan razgovor sa predstavnicima domaćina.

Pauzu u prvenstvu fudbaleri Crvene zvezde iskoristili su za izlet u Bugarsku. Lider Superlige danas će odigrati prijateljski meč sa šampionom Ludogorecom. U odsustvu sedmorice reprezentativaca trener Miodrag Grof Božović na megdan Ludogorecu izveo je kombinovani sastav.

Šansu će od prvog minuta dobiti igerači sa nešto manjom minutažom. Tako će Mamadu Mbođ biti partner Savi Pavićeviću u centralnom delu odbrane, a u prvoj postavi su i Cvetković, Matos, kao i Predrag Sikimić.

LUDOGOREC – CRVENA ZVEZDA 2:1

Stadion: Ludogorec Arena

Sudija: Georgi Kabakov

Gledalaca: 1500

LUDOGOREC: Stojanov – Pimienta, Vitinja, Terzijev, Aleksandrov – Đakov, Afini, Marselinjo, Vanderson, Lukoki – Kafu.

CRVENA ZVEZDA: Supić, Cvetković, Pavićević, Mbođ, Ibanjez – Donald, Ristić, Srnić, Stojanović, Matos – Sikimić. 

(Foto MOZZART Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

SuperligaSrbijaSaša StojanovićMiodrag Grof BožovićMamadu MbođEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara