""
""

KRAJ: Partizan – Zavrč 2:0 (1:0)

Vreme čitanja: 3min | sre. 03.07.13. | 10:49

Crno-beli golovima Stefana Šćepovića i Nemanje Petrovića savladali novog slovenačkog prvoligaša

(Od izveštača MOZZART Sporta u Sloveniji

KRAJ - Partizan je u trećoj proveri na pripremama u Sloveniji savladao Zavrč 2:0. Kombinovani sastav crno-belih slavio je golovima Stefana Šćepovića u 30. minutu i Nemanje Petrovića u 69. minutu.

Izabrane vesti

90. mimut: Žuri karton za Mitrovića, zbog prigovora.

83. minut: Ništa se specijalmno ne dešava, Partizan kontroliše dešavanja na terenu, povremeni kiksira, ali ne toliko drastično da bi ugrozio sigurno vođstvo.

69. minut: GOOOOL! Partizan vodi 2:0. Brza kontra crno-belih, Danilo Pantić je dugo vukao loptu po sredini terena, a onda se pred šesnaestercem Završa odlučio na pas Nemanji Petroviću, a doskorašnji levi bek Teleoptika pogodio suprotan ugao.

67. minut: Puček odlično šutira sa 25 metara, ali je golman Petrović paradom prebacio loptu u korner.

60. minut: Evo još jedne prilike za Partizan. Trujić beži po levoj strani, pronalazi Mitrovića, a napadač odlaže za Pantića. Mladi vezista crno-belih šutira pored stative.

57. minut: Nema prilika, ali je uočljivo da Zavrč povremeno pravi probleme odbrani crno-belih po desnoj strani, gde deluje Pauljević

53. minut: Viktor Trenevski menja šest igrača... 

52. minut: Na povratni pas Trujića, Mitrović puca neprecizno sa deset metara.

50. minut: Dušan Martinović, koji je na probi, očigledno se vodi devizom „sad ili nikad“, opalio je sa 35 metara, daleko iznad prečke.

46. minut – umesto Marka Živkovića, Filipa Kneževića. Darka Brašanca, Dejana Babića i Stefana Šćepovića, na terenu su Branko Pauljević, Andrija Živković, Dušan Martinović, Nikola Trujić i Aleksandar Mitrović.

46. minut – počelo je drugo poluvreme...

45. minut. Kraj prvog poluvremena. Golom Stefana Šćepovića crno-beli imaju prednost, igraju bolje, ali povremeno iskazuju nedostatke, što donekle može da bude razumjivo, imajući u vidi da ovaj sastav igra prvi put zajedno. Verovatno i poslednji...

42. minut: Knežević izvodi korner, Ivković glavom tuče pored stative.

40. minut: zicer za Partizan, Nemanja Petrović je proigrao Filipa Kneževića, levokrilni vezista crno-belih je imao šansu da povisi na 2:0, ali je njegov šut izblokiran.

30. minut: GOOOOL! Partizan vodi 1:0. Strelac je Stefan Šćepović. Odbrana Zavrča je pogrešila u začetku akcije, Filip Knežević je oduzeo loptu protivniku, odmah prosledio do Stefana Šćepovića, a napadač smirenom reakcijomu petercu doneo prednost crno-belima.

30. minut: Najbolja prilika za Partizan, na centaršut s desne strane Gulan je glavom pogodio stativu, u nastavku akcije Pantić šutirao iznad gola.

29. minut: Najbolja akcija na meču, napadači Zavrča nadmudrili su kompletnu odbranu Partizana, da bi na kraju pokušao Čeh, ali je Petrović odbranio.

26. minut: Solo prodor Pantića, bez efekta...

22. minut: Zbog oštrog prekršaja nad Danilom Pantićem, Murko je kažnjen javnom opomenom.

20. minut: Murko pokušava iz slobodnog udarca sa 30 metara, lopta leti iznad prečke.

19. minut: Još jedan oštar prekršaj Brašanca, „pokupio“ je protivnika s leđa i opravdano dobio žuti karton.

17. minut: Babić iz nehata preti Bešeniću, želeo je da centrira, ali je to učinio loše, pa je zapravo uputio udarac, a lopta postala lak plen golmana Zavrča.

14. minut: Malo grublji prekršaj Brašanca nad Čehom.

9. minut: Brašanac centrira iz kornera, Saša Ivković na drugoj stativi glavom preti golmanu Bešeniću.

8. minut: dobra kontra Partizana, ali zakasneli pas Babića ka Marku Živkoviću, pa su fudbaleri Zavrča izbacili loptu u korner

Prvi minut – za razliku od prethodna dva duela sa Lokomotivom i Petrolulom, Vuk Rašović je odlučio da se novom prvoligašu Slovenije predstavi u formaciji 4-2-3-1, sa Stefanom Šćepovićem kao najisturenijim igračem i Vojislavom Stankovićem u ulozi kapitena.

Fudbaleri Partizana danas igraju dve kontrolne utakmice, najpre protiv novog slovenačkog prvoligaša Zavrča, koji sa klupe predvodi bivši prvotimac crno-belih Viktor Trenevski.

PARTIZAN: Nikola Petrović – Marko Živković, Ivković, Stanković, Nemanja Petrovi. ć – Gulan, Brašanac, Pantić, Knežević, Babić – Stefan Šćepović. Trener: Vuk Rašović.

Rezerve: Živko Živković, Pauljević, Martinović, Andrija Živković, Trujić, Mitrović.

ZAVRČ: Bešenić, Kouter, Kurbos, Murko, Kokol, Kuserbajn, Čeh, Dugolin, Sreš, Kelenc, Bizeti .Trener: Viktor Trenevski.

Rezerve: Kovačić, Sombolec, Roškar, Fuček, Brlečić, Golubar, Matjašić, Šafarić.

Sve vesti sa priprema Partizana i Crvene zvezde možete pratiti na našem specijalu.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

FK Partizanpripreme 2013SrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara