""
""

Vajgl ide iz Borusije za 50.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.11.17. | 09:50

Posrednik u poslu je Pini Zahavi

Iskusni Brazilac Tijago Mota napušta Pariz sledećeg leta jer mu ističe ugovor, a uprava Svetaca započela je potragu za njegovom zamenom. Ngolo Kante iz Čelsija je uvek prva želja, ali je i nedostupan jer je dobro plaćen na Stamford Bridžu, igra redovno i uživa.

Izabrane vesti

Zato je pažnja Parižana usmerena ka Bundesligi i posrnuloj Borusiji iz Dortmunda koja ima sjajnog fudbalera za prodaju. Radi se o Julijanu Vajglu, povremenom reprezentativcu Nemačke, koji se nedavno vratio na teren posle duže pauze zbog povrede. Pariz Junajted, portal koji pomno prati dešavanja u PSŽ-u, objavio je sinoć ovu informaciju uz napomenu da je glavna osoba za vezu Izraelac Pini Zahavi.

Kontroverzni menadžer "ugurao se" u PSŽ tako što je posredovao pri dolasku Nejmara iz Barselone prošlog leta, a sada je, navodno, umešan i u kupovinu Vajgla, koji bi trebalo da košta Svece negde oko 50.000.000 evra. Pride, Parižani su spremni da uz pare ponude i nemačkog reprezentativnog golmana Kevina Trapa što bi Borusija jedva dočekala s obzirom na probleme koje ima sa u poslednje vreme očajnim švajcarskim golmanom Romanom Birkijem.

Julijan Vajgl ima tek 22 godine, a prvi put smo ga upoznali na Mundijalitu na Novom Zelandu 2015. na kojem je Srbija postala šampion sveta. Mladi vezista je eksplodirao tog leta i prešao iz Minhena 1860 u Borusiju i vrlo brzo se ustalio i kao standardan prvotimac za klub i zemlju.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Borusija DortmundFrancuskaJulijan VajglLiga 1Pari Sen ŽermenTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara