""
""

Valbuena se rastaje s Lionom

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.06.16. | 16:40

Omleni krilni fudbaler seli se u Meksiko

Matje Valbuena napušta Lion posle samo godinu dana. Krilni fudbaler koji se prošlog leta vratio iz Rusije u domovinu na putu je da promeni sredinu, a karijeru će, po svoj prilici, nastaviti u Severnoj Americi.

Izabrane vesti

Lokalni Multimedios javio je danas da je agent omalenog fudbalera stigao u Meksiko kako bi sa čelnicima Tigresa pregovarao o angažovanju Valbuene. Za ovaj klub od prošlog leta već nastupa reprezentativac Francuske Andre Pjer Žinjak.

Što se tiče Valbuene, on nije imao dobru sezonu u dresu Olimpika iz Liona, a osim što se na terenu teško izborio za status prvotimca, patio je i van njega zbog skandala sa seks trakom kojom ga je ucenjivao Karim Benzema. Sve to uticalo je da se Valbuena na kraju ne nađe ni na spisku Didijea Dešana za Evropsko prvenstvo u domovini.

Predsednik Liona Žan Mišel Ola potvrdio je da je Lion zainteresovan da proda Valbuenu ovog leta, a sam je prošle nedelje pomenuo da ima pozive sa "egzotičnih destinacija". Sada je otkriveno da je to iz Meksika gde će omaleni fudbaler moći da pokaže svoje vragolije.

(FOTO: Action Images)  


tagovi

TransferiOlimpik LionMatje ValbuenaLiga 1letnji prelazni rok 2016Francuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara